Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Propostes del Consell de la Infāncia de Calviā

Dimarts, 26 de març de 2019

SESSIÓ DE TREBALL  DEL CONSELL DE LA INFÀNCIA DE CALVIÀ

Aquest dilluns es va reunir el Consell de la infància de Calvià a la sala de Plens de l'Ajuntament, en una trobada presidida pel batle Alfonso Rodríguez Badal, i en el qual els responsables de diferents departaments municipals van donar respostes a les peticions que el I Consell Escolar de la Infància del municipi va plantejar en el seu Llibre de propostes.
El batle els va agrair la tasca realitzada i l'haver contribuït de manera especial a aconseguir el reconeixement del municipi com a Ciutat Amiga de la Infància, atorgat per UNICEF, en haver format part del primer òrgan de participació infantil reconegut per l'Ajuntament.
Durant la reunió, es va respondre a les propostes realitzades pels infants i se'ls va informar de la posada en marxa immediata d'una de les iniciatives que van demanar: "Més vigilància i cartells de 'Prohibit fumar' perquè la gent gran no molesti els nins i nines quan són als parcs ". En aquest sentit, el cap de la Policia Local de Calvià els va informar que es posaran cartells en els més de 53 parcs infantils del municipi amb el lema: "Pensa en nosaltres! Respecta a els espais lliures de fums".