Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Licitaciķ dels habitatges protegits de Magaluf

Dimecres, 27 de març de 2019

SURT A LICITACIÓ LA PRIMERA FASE DELS 88 HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL SITUATS EN L'AVINGUDA DE S'OLIVERA DE MAGALUF

Està previst que en dos mesos l'Ibavi adjudiqui les obres de construcció dels primers 48 vpo d'aquesta promoció que fan conjuntament Govern i Ajuntament de Calvià

L'Ibavi (Institut Balear de l'Habitatge) i l'Ajuntament de Calvià han iniciat la licitació de la primera fase dels 88 habitatges de protecció oficial a l'avinguda de s'Olivera de Magaluf, una de les Reserves Estratègiques de Sòl que hi ha al municipi. Es tracta de la construcció de les primeres 48 habitatges protegits, d'una promoció de 24 habitatges ubicats en un solar de l'Ibavi i altres 24 ubicades en un solar de l'Ajuntament de Calvià, i les obres està previst que s'adjudiquin en el termini de 2 mesos , amb un cost total de 6 milions d'euros.
Es tracta d'un projecte que va sorgir del concurs d'idees dut a terme conjuntament amb el Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears, que permetrà l'execució d'un conjunt d'habitatges úniques i harmonitzades a terra propietat de les dues administracions. L'avantprojecte, redactat pels arquitectes Itziar Lafuente Antón i Adrián Talens Mateu, que van guanyar el concurs d'idees sota el lema Deconstrucció, té un marcat component sostenible.
El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, han explicat que les 48 habitatges que es construiran en una primera fase, es destinaran a lloguer lligat a la renda de les famílies. D'aquests 48 habitatges, n'hi haurà 2 de 3 dormitoris, 32 de 2 dormitoris (dels quals 6 seran per a persones de mobilitat reduïda), i 14 d'1 dormitori.
El solar de l'Avinguda de s'Olivera de Magaluf forma part de la Reserva Estratègica de Sòl que comptarà amb un total de 88 habitatges protegits. L'Ibavi i l'Ajuntament de Calvià compten amb una superfície de 2.147 m2 edificables, respectivament, per a la construcció dels 24 + 24 habitatges que ara es liciten. A més hi ha una superfície de 2.863,20 m2 per a 40 habitatges de promoció pública de gestió indirecta per concurs entre entitats promotores, segons estableix la legislació, i que es licitaran també aquest 2019. La resta del solar és de titularitat privada.

 Enllaç a la Plataforma de Contractació aquí