Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Recollits quasi mil quilos de residus a la Marina

Dilluns, 8 d'abril de 2019

 990 quilos recollits en la jornada de neteja de l'Àrea Biològica Crítica de Magaluf 2019

El passat divendres, 5 d'abril, es va dur a terme una jornada de neteja de l'Àrea Biològica Crítica (ABC) de Magaluf, a la zona de la Marina, organitzada pel servei de Medi Natural i Urbà de l'Ajuntament de Calvià, amb la col·laboració de Creu Roja i de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern.
En total es van recollir 990 quilos de residus: 360 kg de material de rebuig, 110 kg de envasos, 160 kg de vidre i 360 kg de voluminosos.
L'objectiu d'aquesta iniciativa és netejar aquesta zona d'especial interès biològic i sensibilitzar la ciutadania en temes de protecció del medi ambient, i més concretament, sobre els problemes dels residus. Calvià 2000 va col·laborar en la neteja amb el transport dels residus.
Aquesta neteja s'emmarca dins de la campanya europea «Let 's Clean Up Europe 2019», una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de manera incontrolada en el nostre entorn i promoure la recollida.
A la jornada hi van assistir el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal; la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament, Francisca Muñoz, i el regidor de la zona de Magaluf, Alfonso Molina, així com la gerent de Calvià 2000, Sonia Moragues, i el president Autonòmic de Creu Roja Illes Balears, Antoni Barceló.