Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Dia de Llibre de Calviā 2019

Dissabte, 4 de maig de 2019

DIA DEL LLIBRE DE CALVIÀ 2019

L'acte central té lloc avui al Passeig de la Mar de Palmanova

Calvià celebra el Dia del Llibre 2019 amb una sèrie d'activitats, diverses de les quals dirigides a nins i nines, com tallers, teatre i actuacions, entre d'altres. Enguany se celebren cinc segles de la primera volta al món i cinc dècades de l'arribada de l'home a la Lluna, de manera que les activitats en aquesta ocasió estan relacionades amb aquestes dues fites històriques.

L'acte central té lloc avui dissabte, 4 de maig, de 10.30 a 18 h al Passeig de la Mar de Palmanova, després que es va haver de suspendre el passat 20 d'abril a causa del mal temps. A més de les parades habituals de llibreries amb les novetats editorials i d'intercanvi de llibres, hi ha un planetari portàtil amb cúpula de 5 metres de diàmetre i 2,7 metres d'altura en el qual un astrònom descobreix els secrets del Cosmos en sessions de 10- 15 minuts.

Al llarg de la jornada es realitzen tallers de xilografia, linografia i 'stencil' en els quals els talleristes utilitzen diverses tècniques per elaborar Llunes i Terres amb el mapa del recorregut de la circumnavegació amb la utilització d'un tòrcul. Com a novetat, enguany es duu a terme un taller l'horabaixa en què es podrà confeccionar una xapa amb el motiu del Dia del Llibre. També hi ha un fotoràpid per obtenir un record en forma de punt de llibre.