Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Campanyes de sensibiltizaciķ sobre la Posidōnia

Dimarts, 16 de juliol de 2019

ACTIVITATS PER A LA SENSIBILITZACIÓ SOBRE LA POSIDÒNIA OCEÀNICA

L'Ajuntament de Calvià, junt amb Creu Roja, i el GOB organitzen tallers a les diferents platges del municipi

Diferents platges de Calvià acullen, un any més, durant els mesos de juliol, agost i setembre diverses activitats per sensibilitzar sobre la posidònia oceànica a la població i a les persones que visiten la costa del municipi.
De juliol a setembre, l'Ajuntament de Calvià, a través del Servei de Medi Natural i Urbà, organitza amb la col·laboració de Creu Roja Illes Balears una campanya amb l'objectiu de conscienciar i informar sobre la normativa d'espais naturals i les espècies protegides, principalment pel que fa a la Posidònia Oceànica.
Està previst, els dimarts i divendres de juliol a setembre, realitzar 26 actuacions d'informació i vigilància ambiental a la Cala de Portals Vells, apropant-se fins a les embarcacions fondejades. Les accions, que es van iniciar el passat dia 2 de juliol, tenen lloc de 17 a 19 h.
També s'ha previst, dins d'aquesta mateixa campanya, 6 tallers d'educació ambiental a les platges de Palmira (Peguera), Santa Ponça, El Toro, Son Maties, Es Carregador (Palmanova) i s'Oratori (Portals Nous), que van destinats a les persones visitants i usuàries de les platges.

D'altra banda, el Grup d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa de Balears (GOB) situa un punt d'informació a la platja de Santa Ponça en el qual també es desenvolupen tallers per donar a conèixer l'entorn marí i sensibilitzar sobre l'hàbitat de la Posidònia Oceànica.
Aquests tallers es realitzen de dimecres a dissabte. El calendari és el següent: els dies 17, 18, 19 i 20 de juliol i els dies 14, 16 i 17 d'agost, l'horari serà de 9 a 13 h. els dimecres, divendres i dissabte, i de 16 a 19 h. els dijous.