Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reuniķ amb el Consell sobre desenvolup. sostenible

Dimecres, 2 d'octubre de 2019

Reunió de l'Ajuntament amb el Consell de Mallorca sobre temes de desenvolupament sostenible

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, es va reunir ahir horabaixa amb el conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, per posar en comú les actuacions que comparteixen ambdues institucions.
Ha quedat palesa la intenció de l'Ajuntament i el Consell per treballar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. De fet, l'Ajuntament de Calvià s'ha adherit al nou Pacte de Batles i Batlesses per al Clima i l'Energia, després d'haver culminat els compromisos del primer Pacte 2013-2020 i ser el primer ajuntament de les Illes Balears en el compliment dels mateixos. Així mateix, l'Ajuntament ha refermat el seu compromís amb l'agenda 2030, l'eina de les Nacions unides per treballar a favor del desenvolupament humà i sostenible.
A la reunió també hi assistiren la primera tinenta de batle, Nati Francés, i el director insular de Cooperació Local, Jaume Tomàs.
Des del mes de setembre, el conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, visita els municipis mallorquins i manté reunions amb els batles, batlesses i equips de govern d’arreu de l‘illa. El Departament de Jaume Alzamora pretén incentivar tots els ajuntaments perquè redactin i implementin un Pla d’Acció per l’energia sostenible i el clima (PAESC), a la vegada que explica les diferents línies d’ajuts del Departament i algunes de les accions que es plantegen per a 2020.

Informació web del Consell de Mallorca aquí