Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Heemeryck i Kahlefeldt guanyen la Challenge

Dissabte, 19 d'octubre 2019

Pieter Heemeryck i Radka Kahlefeldt guanyadors de la sisena edició de Challenge Peguera Mallorca 2019

Pieter Heemeryck (BEL) i Radka Kahlefeldt (CZE) s'han convertit en els campions de la sisena edició de Challenge Peguera 2019, en un dia en què el triatló europeu ha estat centrat en el municipi de Calvià.

El dia va començar assolellat, amb algun núvol a Peguera. Amb el temps com aliat per al perfecte desenvolupament de l'esdeveniment, la prova es va iniciar a les 9 del matí. Els 1200 inscrits sortien de forma esglaonada per categories. Per davant, l'èpica de completar 1,9 km de natació a la platja de Torà, els 90 km de bicicleta en un circuit variat i que recorre alguns dels principals punts del municipi (Peguera, Calvià, es Capdellà, Magaluf, Son Ferrer , el Toro, Santa Ponça ...), per acabar amb 21 km de cursa a peu pel centre neuràlgic de Peguera.

Carrera masculina
El belga Pieter Heemeryck (3:49:57) es va proclamar campió d'aquesta edició, seguit de l'austríac Thomas Steger (3:54:13) i del suís Ruedi Wild (3:56:09) en tercera posició.

Categoria femenina
La victòria va ser per a Radka Kahlefeldt (CZE), que va aconseguir parar el cronòmetre en 4:21:42, avantatjant en més de cinc minuts a la segona classificada, la francesa Jeanne Collonge (FR) (4:27:34) i en més de set a la tercera, l'austríaca Lisa Hütthaler (AT) (4:28:59)

Resultats complets:
https://statico.trackingsport.com/resultados/resultados.html?key=ZXY9NjM1

Challenge Peguera Mallorca conclou la seva sisena edició amb uns números espectaculars. Un 87% d'inscripcions de visitants, més de 2000 atletes entre totes les activitats i un programa d'activitats que ha unit a residents i turistes per uns dies a Peguera amb l'esport i Mallorca com a protagonistes.

L'esdeveniment, és un dels emblemes del projecte de lluita contra l'estacionalitat turística que du a terme l'Ajuntament de Calvià en col·laboració amb Fundació Calvià 2004.

L'organització de Challenge Peguera-Mallorca lamenta profundament la mort d'un dels participants de la prova i vol reiterar el seu condol a la família de l'atleta.

Per respecte a la família, s'ha decidit suspendre tots els actes de celebració, només es mantenen els actes esportius, inclòs el lliurament de premis d'aquesta horabaixa.

AGRAÏMENTS
Des de l'organització de CHALLENGE PEGUERA MALLORCA volem agrair a totes les persones que han participat com a voluntàries en alguna de les tasques de l'esdeveniment. Un total de més de 600 persones que han realitzat un treball excepcional perquè la prova pogués complir les expectatives de les persones participants. Aquest agraïment s'ha d'estendre als cossos de seguretat, emergències, protecció civil i la resta d'agents implicats.

SPONSORS
Des de la Fundació Calvià 2004 i l'Ajuntament de Calvià es vol agrair de forma especial el suport de diferents entitats internacionals, nacionals i locals perquè aquest esdeveniment fos possible, especialment a: Fundació Mallorca Turisme, Peguera Sportregion, Associació Hotelera de Peguera i Cala Fornells, Federació espanyola de triatló, Federació Balear de triatló, Powerbar, Zoot, Fibwi, Sport No Limit Travel, Imprima Retolació, Transmediterranea, Naviera Armas, Mar Balear, Miguel Socias e hijos, Marathon Photos, Zoea Mallorca, Quely, COMGEBAL, Happy Gym Magaluf, Puerto Portals, Amazonia EU, Pepsi, Red Bull.

Web: www.challenge-mallorca.com
Mail: info@challenge-mallorca.com
Facebook: www.facebook.com/challengepegueramallorca
Press acreditation: http://www.challenge-mallorca.com/es/prensa