Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Programa 'Calvià, l'Hivern Europeu'

Dilluns, 18 de novembre de 2019

L'AJUNTAMENT I LES DIFERENTS ASSOCIACIONS HOTELERES DE CALVIÀ SIGNEN ACORDS PER A DESENVOLUPAR UN ANY MÉS EL PROGRAMA DE DINAMITZACIÓ TURÍSTICA CALVIÀ, L'HIVERN EUROPEU DURANT LA TEMPORADA MITJA I BAIXA AL MUNICIPI

El programa té com a objectiu la dinamització de les zones turístiques de Calvià entre els mesos de novembre i abril amb excursions i activitats variades de caràcter gratuït per a les persones que visiten la localitat

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha signat acords de col·laboració amb representants de les associacions hoteleres del municipi per a la gestió del programa Calvià, l'Hivern Europeu durant aquesta propera temporada mitjana i baixa.

El programa Calvià, l'Hivern Europeu es va iniciar el 1992 i s'ha desenvolupat ininterrompudament des de llavors, de manera que aquesta temporada compleix 27 anys. Enguany, la dotació econòmica del programa s'incrementa en un 4.42% respecte a temporades anteriors.

L'objectiu principal del programa és desestacionalitzar l'activitat turística i dinamitzar l'activitat econòmica en els mesos de menor afluència turística, contribuint així a una millora de l'ocupació laboral de Calvià.

El programa inclou activitats variades com excursions, visites guiades, tallers, concerts, visites a esdeveniments, i altres activitats especials. L'Ajuntament pretén impulsar l'activitat turística a les zones en les que es desenvolupa el programa alhora que es posa en valor el patrimoni natural, històric i cultural del municipi.

De novembre a abril es duen a terme els corresponents programes mensuals d'activitats -en diferents idiomes- que es difonen a través dels establiments hotelers oberts i a les oficines municipals d'informació turística, on també es duen a terme les inscripcions a les activitats que ho requereixin. També s'informa als touroperadors i agències de viatges que operen al municipi de la realització del programa i dels esdeveniments i activitats programats.