Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Convocatōria de subvencions per esportistes

Martes, 19 de novembre de 2019

S'OBRE LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER ESPORTISTES INDIVIDUALS DE CALVIÀ AMB UNA DOTACIÓ ECONÒMICA TOTAL DE 45.000 EUROS

El termini de sol·licitud és del 18 de novembre fins al 2 de desembre

L'Ajuntament de Calvià convoca la concessió de subvencions a esportistes individuals del municipi. El termini de sol·licitud ja està obert, i les sol·licituds es poden presentar fins el proper 2 de desembre. Per veure les bases, feu clic aquí

L'objecte d'aquesta convocatòria és promoure i facilitar l'accés a l'esport i a la seva pràctica col·lectiva o individual, alhora que reconèixer el treball de les persones de la localitat que opten per la pràctica esportiva i contribuir en part a l'esforç de les i els esportistes i les seves famílies.

La novetat enguany és que les subvencions compten amb dues línies d'ajuda, una per esportistes menors de 18 anys amb projecció de futur certificada per la federació esportiva corresponent, i una altra per esportistes amb resultats contrastats majors de 18 anys. La dotació econòmica total de les subvencions és de 45.000 €, mentre que l'import màxim per esportista és de 3.000 €.

La valoració de les diferents sol·licituds es realitza d'acord amb les bases que regulen aquesta convocatòria, en les quals estan publicades els criteris de puntuació, de manera que tots els esportistes que sol·liciten una subvenció opten a les mateixes condicions. Es valora la participació en campionats oficials regulats per les federacions esportives corresponents, la participació en seleccions i la classificació en campionats internacionals, nacionals i autonòmics oficials.

En la convocatòria de l'any passat, un total de 74 persones beneficiàries del municipi varen rebre un ajut econòmic en base als seus mèrits esportius. Amb aquesta convocatòria, Calvià continua apostant per l'esport com a eina educativa, recreativa i saludable, així com un transmissor de valors com ara l'esforç, l'entrega i la superació, tot això sense deixar de banda elements tan vitals com el respecte i companyonia entre persones.