Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

V Trail Solidāria Policia Local de Calviā

Diumenge, 24 de novembre de 2019

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

RÈCORD DE PARTICIPACIÓ A LA V TRAIL DE LA POLICIA DE CALVIÀ EN BENEFICI D'ADAYO-PBO

Més de 300 corredors, entre adults i infants, han fet qualque recorregut d'aquesta cursa solidària a Es Capdellà

Puntualment a les 9.30 h, amb una mica d'aire i sense pluja, els participants han sortit per córrer per l'entorn del puig de Galatzó a la V Trail que organitza la Policia Local de Calvià en suport a l'associació de Ajuda i Orientació Paràlisis Braquial Obstètrica (Adayo PBO). L'organització dels recorreguts ha disposat de dues curses de muntanya per a adults: una de 10,2 km, amb 80 participants; i una altra de 15,3 km, amb 220 corredors. La tinent de batle, Nati Francés, i la regidora María del Carmen Rojano, han donat ànims a la sortida.

Mateu Pons i Eva María Pavón han estat els primers en arribar del recorregut de 10'2 km, mentre que Antoni Gran i Rebeca Mariño han estat els primers en travessar la meta després de córrer 15'3km. A migdia, la tinenta de batle d'Esports Eva Serra i la regidora María del Carmen Rojano han lliurat els trofeus.

Totes dues curses han estat arbitrades i puntuen a la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, dada rellevant ja que devers un 50% de las persones inscrites estan federades. El recorregut s'ha fet per la finca pública de Galatzó, Ses Vinyes i Ses Planes, un trajecte que compleix amb les directrius exigides per la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears que a limitat a 300 el nombre total de participants. A més a més, també s'ha organitzat curses infantils, amb participants de fins a 12 anys amb el nom d'Adayo Kids. El total de inscrits en les modalitats per a infants ha estat de 55.

D'altra banda, cal destacar que una vintena d'entitats han donat suport a aquesta Trail solidària amb Adayo-PBO. L'esmentada associació destinarà els ingressos a la formació de personal de ginecologia, comares i fisioterapeutes en relació a la Paràlisis Braquial Obstrètica. En aquesta ocasió el medallista paralímpic Álex Sánchez ha excusat l'assistència com a padrí de l'esdeveniment perquè està immers en els entrenaments per participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Els participants han rebut un exemplar del darrer número de la Revista Entorn que té un article d'Álex Sánchez, entre d'altres sobre esports, especialment d'atletisme i corregudes de muntanya https://issuu.com/ajuntamentdecalvia.comunicacio/docs/entorn_de_calvi__n_9_esport

Fotografies de l'esdeveniment i corredors Caty Pons Timoner a http://www.facebook.com/Cursa-Trail-Solidaria-de-la-Policía-Local-Calvià-874713212656382

Informació de guanyadors i marques a www.elitechip.net