Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Presentaciķ del llibre entorn de torres i talaies

Dijous, 5 de desembre de 2019

PRESENTACIÓ AS CAPDELLÀ DEL LLIBRE MALLORCA, TORRES I TALAIES COSTANERES

El Centre cívic des Capdellà va acollir ahir la presentació del llibre Mallorca, torres i talaies costaneres, d'Àngel Aparicio i Vicenç Sastre, que fa un recorregut ample i exhaustiu per uns dels elements patrimonials més representatius a una illa com Mallorca, i amb una presència important al municipi de Calvià.
El tinent de batle de Joventut, Participació ciutadana, Medi Ambient, Transició ecològica y Memòria democràtica, i regidor del poble des Capdellà, Rafel Sedano, va introduir els dos autors de l'obra, que feren una presentació del llibre amb especial esment a les torres i talaies que es troben al terme municipal de Calvià.
En aquest sentit, Àngel Aparicio, investigador i especialista en arquitectura militar, va exposar al públic que assistí a l'acte, el treball de recerca que han fet per a la publicació del llibre, així com la intervenció específica de les torres de Calvià. L'il·lustrador Vicenç Sastre explicà, per la seva banda, la dinàmica de com ha elaborat els dibuixos reconstruint, en algunes ocasiones, algunes torres com la de Rafalbetx, intentant reproduir-la amb la màxima fidelitat.