Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā a Fitur - Reunions de la delegaciķ

Dijous, 23 de gener de 2020

CALVIÀ A FITUR

L'avanç cap a la Millora de la qualitat de la destinació s'ha pogut constatar avui en la segona jornada de la Fira Internacional de Turisme, després de les reunions que està mantenint la delegació de Calvià a FITUR, amb responsables de BCM i de OPTA.

El batle de Calvià i el director general de Turisme del municipi, Xavier Pascuet, han conegut de primera mà la reforma de el nou BCM que Té previst obrir les portes el proper mes de maig, acompanyant el canvi cap a la millora de la qualitat de la destinació de Magaluf ja iniciada.

Després de la trobada, Alfonso Rodríguez Badal, ha celebració que el projecte "vagi en la línia de la transformació que desitjam per Magaluf" i que s'ha iniciat fa uns anys, perquè el sector de l'oci ha de donar un pas també per oferir un oci de qualitat "d'acord amb el tipus de turisme que volem a Calvià". Ha assenyalat que la reforma de BCM va en aquesta línia d'avançar cap a un estàndard de qualitat i que a més serà una oportunitat perquè sigui un altre pol tractor que se sumi als establiments que ja han experimentat aquesta millora, perquè tot el sector de l'oci de Magaluf vagi endavant en la mateixa direcció.

Precisament, aquest impuls a la millora del sector de l'oci i també del sector comercial és el que s'està promovent en col·laboració amb OPTA, amb els representants de la qual s'ha reunit a FITUR, emmarcat en el procés de canvi de model de la destinació de Magaluf.

El batle ha intervingut també aquest matí en el lliurament dels Premis del Sistema integral de Qualitat Turística a la Destinació (SICTED), al costat de la secretaria d'Estat de Turisme, Bel Oliver, en qualitat de president de la Comissió de Turisme de la FEMP.

Demà divendres participarà en la reunió de Consell Espanyol de Turisme (CONESTUR) que presidirà el president Pedro Sánchez.

Declaracions del batle