Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

15 platges de Calviā revaliden la Q de Qualitat

Dimecres, 30 de juny de 2021

CALVIÀ REP LES BANDERES Q DE QUALITAT PER A 15 PLATGES DEL MUNICIPI

Calvià compta, igual que l'any passat, amb 15 banderes Q a les platges de Bunguenví·lia, Illetes balneari, Cala Contesa, Portals Nous, s'Oratori, es Carregador (Palmanova), Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, Ses Penyes Roges (el Toro), Santa Ponça, la Romana (Peguera), Torà (Peguera) i Palmira (Peguera). De nou, és el municipi amb més banderes Q de l'Estat.
Les banderes Q les atorga l'IQTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola), depenent del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, basant-se en la norma ISO de qualitat, reconeguda internacionalment.
Anualment, les platges de Calvià han de passar per una auditoria, en què es comprova el compliment dels requisits i paràmetres establerts tant pel que fa a la gestió com al control dels procediments i treballs que es realitzen a les platges. És a dir, es fa un control exhaustiu de la gestió integral dels serveis de la platja.
El director general de Turisme i Litoral, Xavier Pascuet, va assistir ahir a Madrid al lliurament de les banderes Q en un acte presidit per la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.