Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reuniķ de la Junta Local de Seguretat de Calviā

Dilluns, 5 de juliol de 2021

Reunió de la Junta Local de Seguretat de Calvià

Aquest matí s'ha reunit la Junta Local de Seguretat de Calvià per coordinar la campanya d'estiu 2021 al municipi davant l'arrencada de la temporada amb l'obertura de mercat britànic.

Hi han assistit el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; la delegada de Govern, Aina Calvo; la consellera de Presidència, Mercedes Garrido; el coronel cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Balears, Alejandro Hernández; el cap de la Policia Local de Calvià, Francisco Darder, així com la tinenta de batle de Policia, Nati Francès; el director general d'Emergències i Interior i la directora general de Turisme del Govern, Jaume Barceló i Rosana Morillo; el comandant comissionat del quarter principal de la Guàrdia Civil a Calvià, Manuel Martínez Palomo, i el director general de Policia de l'Ajuntament de Calvià, José Antonio Fernández.

En el transcurs de la reunió s'ha incidit en la importància de mantenir la col•laboració entre les forces de seguretat, tal com s'ha fet aquest passat cap de setmana, segons ha ressaltat el batle, el resultat de la qual ha estat una situació de control, tant pel que fa a la normativa covid com a la normativa d'excessos. En aquesta línia, Alfonso Rodríguez Badal ha sol•licitat el manteniment dels reforços per afrontar la temporada amb les mateixes garanties, davant l'arribada de turisme britànic.

La delegada de Govern, Aina Calvo, ha destacat també la col•laboració que s'ha pogut comprovar, una vegada més, aquest cap de setmana, i ha assenyalat que els reforços de Guàrdia Civil que estan arribant tindran una incidència important a Calvià. A la reunió s'ha informat que ja es troben incorporats els cossos de policies estrangers.

La consellera de Presidència, Mercedes Garrido, ha afegit per la seva banda que el més important és poder ofrerir una temporada segura controlant tots els aspectes de seguretat i sanitaris.

Declaracions batle  -  Declaracions consellera de Presidència    -  Declaracions delegada del Govern