Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Campanya mercat britānic 'Turisme Segur'

Dimecres, 7 de juliol de 2021

Presentació de la campanya Turisme Segur destinada al mercat britànic

Aquest dimecres s'ha presentat a Calvià la campanya, que han posat en marxa l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i el Consolat Britànic, per impulsar la imatge de destí segur al Regne Unit i per transmetre el missatge de tolerància zero amb el turisme d'excessos. la presentació ha anat a càrrec del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i el Cònsol britànic, Lloyd Milen.
El  batle ha destacat la importància que té el mercat britànic al municipi amb unes xifres concretes. A Calvià, l'any 2019, hi va haver més de 9 milions de pernoctacions i més d'1.500.000 de turistes, dels quals el 45% procedia del mercat britànic. En aquest sentit, ha inicidt en què aquest és un any especial i tothom ha de fer un esforç de responsabilitat perquè és clau per al nostre municipi la imatge de destí segur. Rodríguez Badal ha agraït que la presentació s'hagi fet a Calvià on hi ha una estreta col·laboració entre les tres administracions que avui han presentat la campanya.

La campanya es basarà en vídeos curts i imatges digitals que es distribuiran a través de les xarxes socials i aniran dirigides a joves del Regne Unit que vagin a visitar les Illes Balears. Sota el títol “Stick with your mates” (Roman amb els teus amics-Roman amb les teves amigues), la campanya posa l'accent principalment en la necessitat que el turisme britànic prengui totes les mesures necessàries per gaudir d'unes vacances segures.

Intervenció Batle
Intervenció Conseller
Intervenció Cònsol

Nota de Premsa de la Conselleria