Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Avancen les obres dels habitatges públics

Divendres, 27 d'agost de 2021

VISITA ALS HPO DE MAGALUF I PRESENTACIÓ D'UNA NOVA PROMOCIÓ D'HABITATGES

Intervenció Presidenta: ENLLAÇ
Intervenció Batle: ENLLAÇ 
Intervenció Conseller: ENLLAÇ

Avui s'ha presentat una nova promoció d'habitatges de protecció pública de l'Ibavi, mitjançant permuta, que es construiran a l'Avinguda de s'Olivera de Magaluf, i s'han visitat les obres dels 48 HPO que l'Ajuntament de Calvià i el Govern estan construint de forma conjunta, amb inversió municipal i autonòmica, al mateix indret. A l'acte han assistit la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, junt amb el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí.
El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha expressat la seva satisfacció perquè el Govern posi en marxa la licitació d'aquesta nova promoció a Calvià perquè les polítiques d'habitatge són absolutament estratègiques per l'equip de govern municipal. Una promoció que complementa els 48 habitatges que estan construint l'Ibavi i l'Ajuntament a Magaluf i els 99 hpo de Santa Ponça amb finançament municipal.

La presidenta del Govern ha destacat el compromís de l'equip de govern del municipi de Calvià entorn a una necessitat bàsica com és l'habitatge en condicions per a la ciutadania de Calvià, posant en valor, no només la col·laboració amb el Govern, sinó com a únic ajuntament de les Illes Balears que construeix habitatge públic amb pressupost propi de l'Ajuntament, per afrontar un dels reptes més importants com és la carestia de l'habitatge.
Per la seva banda, el conseller Josep Marí ha explicat que els nous 36 habitatges que es construiran serà a través d'un sistema de permuta, en règim de compra-venda a preu taxat, com a nova fórmula de col·laboració público-privada. Aquests nous habitatges complementaran els 48 (24+24) que ja estan construint Govern i Ajuntament i que seran en règim de lloguer.
A l'acte també han assistit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la tinenta de batle de Cohesió Social i responsable d'Habitatge de l'Ajuntament de Calvià, Nati Francés, el tinent de batle d'Urbanisme i regidor de la zona de Magaluf, Marc López, la tinanta de batle Marga Plomer, així com els directors generals d'Habitatge del Govern, Eduardo Robsy, i de l'Ajuntament, Eduard Vila.

Enllaç a la informació del Govern: ENLLAÇ