Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

La Sala Palmanova s'adapta com a sala de concerts

Dimecres, 13 d'octubre de 2021

LA SALA PALMANOVA ES RENOVA PER CONVERTIR-SE EN SALA DE CONCERTS

L'espai municipal, que seguirà acollint altres tipus d'esdeveniments culturals, serà l'única sala pública adaptada per concerts a Calvià

La Sala Palmanova canvia la seva imatge per convertir-se en una sala de concerts que albergarà un aforament de gairebé 400 persones dretes. Amb aquesta actuació es dona una passa important més per ampliar l'oferta cultural del municipi.

L'Ajuntament de Calvià, a través del Departament de Cultura, ha posat en marxa una reforma de l'espai municipal dividida en 3 fases: reforma del parquet, sonorització de la sala amb instal•lació de materials fonoabsorbents i instal•lació d'un nou equip de so.

Es tractarà de la primera i única sala de concerts municipal a Calvià de la història. Una sala feta i pensada per a amants de la música en directe que tindrà una programació estable amb la visita d'artistes locals i del panorama nacional.

La inauguració de la sala, després de la reforma, està prevista per al proper mes de novembre, amb la represa del projecte que es va iniciar l'any 2019 amb INDIRECTO, un cicle de concerts de música indie, que comptarà amb les actuacions d'Alice Wonder, el divendres 26, i Veintiuno, el dissabte 27.