Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Premi Q 2022 per la qualitat de les platges

Divendres, 21 de gener de 2022 

CALVIÀ REP EL PREMI Q 2022 PER LA SEVA GESTIÓ A LES PLATGES EN EL MARC DE LA FIRA TURÍSTICA DE MADRID FITUR

El batle destaca que és el reconeixement a tota una feina que s'està fent per la qualitat del litoral del municipi

Intervenció del batle de Calvià a la Nit Q 2022

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, va rebre ahir vespre el Premi Q 2022, que atorga l'Instituto de Calidad para el Turismo de España (ICTE), de mans de la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i del president de l'ICTE, Miguel Mirones, en un acte que va tenir lloc al Palau de Cibeles de Madrid, en el marc de la Fira Turística FITUR. El batle va anar acompanyat del director general de Turisme i Litoral, Xavier Pascuet.

Alfonso Rodríguez Badal va assenyalar en la seva intervenció que «La qualitat és respondre a l'expectativa de l'experiència que el turista ha somiat, i és també cuidar i gestionar el nostre territori i la nostra indústria amb cura, criteri i amb la mirada posada en turistes, residents i el mediambient». El batle afegí que «Calvià du anys treballant per aconseguir aquesta qualitat que avui se'ns reconeix en tot el seu litoral, la nostra joia de la corona. Quinze platges que gaudeixen de tots els servis,accessibilitat, seguretat i protecció mediambiental que mereixen tant el territori, com residents i turistes. Cuidar-les, gaudir-les i oferir-les amb tots els estàndards de qualitat que els processos d'auditoria exigeixen, és apostar per elles i, sense cap dubte, apostar també per al seu futur.»
El Premi Q 2022 concedit a Calvià reconeix la seva aposta per la qualitat de les platges, essent el municipi amb un major número d'arenals certificats de tota Espanya.
Calvià compta actualment amb 15 banderes Q de qualitat a les platges de Buguenvíl·lia, Illetes balneari, Cala Contesa, Portals, s'Oratori, es Carregador (Palmanova), Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, ses Penyes Roges (el Toro), Santa Ponça, la Romana (Peguera), Torà (Peguera) i Palmira (Peguera).
Junt amb l'Ajuntament de Calvià, també es va guardonar l'Institut de Crèdit Oficial (ICO), la Regió de Múrcia i la Cadena RH Hoteles.