Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni per finanįar iniciatives emprenedores

Dimarts, 25 de gener de 2022

L’AJUNTAMENT DE CALVIÀ I EL CLUB DE PERSONES INVERSORES NETIN CLUB SIGNEN UN CONVENI PER FACILITAR LA INVERSIÓ EN PROJECTES I EMPRESES DEL MUNICIPI

El propòsit de l’acord és dinamitzar l’economia de Calvià posant en contacte projectes locals amb inversors

L’Ajuntament de Calvià, mitjançant l’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), i el Club d’Inversors Netin Club han signat un conveni pel qual les persones emprenedores i empreses del municipi podran accedir a finançament mitjançant l’aportació econòmica de persones inversores a canvi d’una participació en el capital.

El club d'inversors Netin Club, compta amb més de quinze clubs d'inversió distribuïts en diferents comunitats autònomes i dirigeix els seus esforços a invertir tant en projectes basats en economia tradicional i local, com en projectes digitals i de noves tecnologies.

La col•laboració entre l’IFOC i Netin Club permetrà que les persones emprenedores locals puguin rebre finançament mitjançant les trobades que organitza Netin, en les quals les persones emprenedores presenten els projectes empresarials a potencials persones inversores.

El conveni que s’ha signat amb la xarxa de clubs d’inversors privats Netin Club s’afegeix als subscrits amb les entitats Treball Solidari, Microbank i ISBA i que permeten l’accés a diferents línies de finançament.

Amb aquest nou acord s'incorpora un projecte nou mitjançant la col•laboració públicoprivada, permetent que les entitats privades aportin coneixements que complementin i millorin l’oferta dels serveis existents de l’IFOC.

Avui, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la presidenta i la vicepresidenta de l'IFOC, Olga Granados i Marga Plomer, respectivamente, s'han reunit amb els directius de Netin a Balears, Joan Coll Vadell i Ricardo Blanco.