Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

IFOC - Procés de selecciķ de personal per empreses

Dimecres, 9 de febrer de 2022

L'AGÈNCIA DE COL•LOCACIÓ DE L'IFOC POSA EN MARXA LES JORNADES DE SELECCIÓ 2022 DIRIGIDES A COBRIR LLOCS DE TREBALL EN EMPRESES DEL MUNICIPI DE CALVIÀ

L'experiència de les Fires d'Ocupació del 2017 i el 2019 constata la necessitat d'oferir campanyes de selecció de personal personalitzades, dirigides a empreses del municipi

El dijous 24 de febrer l'Ajuntament de Calvià, a través de l'Agència de Col•locació de l'IFOC (Institut de Formació i Ocupació de Calvià), durà a terme la primera de les Jornades de Selecció, per cobrir 25 places entre diferents llocs (guest relations, subgovernant/a, cap de cuina, prefectura de partida, pastisser/a, cuiner/a, bàrman, cambrer/a, ajudants de cambrer/a, cambrer/a de pisos, recepcionistes, ajudants de recepció i faixí).

Al llarg dels mesos de març, abril i maig hi ha previstes 6 noves jornades de selecció amb diverses empreses del municipi, entre elles, un Hotel Resort & Spa, el qual ofereix 154 llocs de treball. De moment, totes aquestes empreses suposen, per al municipi de Calvià, la contractació de 221 llocs de feina i 24 perfils professionals diferents dins del turisme i la restauració, gestió facilitada a través de la intermediació laboral duta a terme per l'Agència de Col•locació de l'IFOC.

L'IFOC, pretén oferir i ampliar aquest servei a totes les empreses interessades, les quals poden sol•licitar personal a través de la plataforma d'ocupació www.ifoc.es/contigo mitjançant un tràmit en línia molt senzill i ràpid.

D'altra banda, totes les persones que busquen feina i que vulguin participar de les jornades de selecció, hauran d'inscriure's a les ofertes, a la ja esmentada pàgina web www.ifoc.es/contigo. Si hi ha alguna persona no inscrita a la plataforma d'ocupació, en aquesta mateixa web podrà introduir el seu CV i participar en els processos de selecció.

Un cop les persones s'hagin inscrit a les ofertes on compleixin els requisits sol•licitats, l'equip d'ocupació de l'IFOC les citarà a entrevistes grupals de preselecció. Els qui passin aquesta sessió grupal realitzaran una entrevista final directament amb l'empresa.

Amb aquesta metodologia s'aconsegueix un major grau d'inserció laboral, ja que permet ajustar millor els interessos laborals de les candidatures amb les necessitats de personal de les empreses, ja que l'IFOC només enviarà a l'entrevista final aquelles persones que superin amb èxit les entrevistes grupals.

Aquestes jornades es fan mitjançant un sistema 1 a 1. És a dir, un dia d'entrevistes dedicat exclusivament a la selecció de personal per a una empresa en concret, que s'encarregarà de fer les entrevistes definitives a la Sala Palmanova o a les instal•lacions de l'IFOC.