Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inversions en millores a instalˇlacions esportives

Dimecres, 16 de febrer de 2022

MILLORES A INSTAL•LACIONS ESPORTIVES DE CALVIÀ QUE HAN SUPOSAT UNA INVERSIÓ DE MÉS DE 270.000 EUROS

En els darrers mesos l'Ajuntament de Calvià ha canviat el paviment del pavelló de Son Ferrer, ha instal•lat cobertes a tres camps de futbol i ha iniciat la substitució de focus projectors amb tecnologia LED

L'Ajuntament de Calvià, a través de l'Institut Calvianer d'Esports, ha dut a terme en els darrers mesos una sèrie d'importants inversions per a la millora de diferents instal•lacions esportives del municipi. Aquestes actuacions han suposat un total de 270.723,87 euros.

Una de les actuacions més importants ha estat la substitució del paviment del pavelló de Son Ferrer, un dels espais esportius més utilitzats al municipi, ja que als matins la instal•lació acull les activitats educatives de l'IES Son Ferrer i als horabaixes hi fan els seus entrenaments el Club Son Ferrer Atlètic de futbol sala i el Club de Volei Son Ferrer.

El batle, Alfonso Rodríguez Badal, ha fet una visita al pavelló acompanyat de la tinenta de batle d'Esports, Eva Serra, i el regidor de Son Ferrer, Alfonso Molina.

Amb aquesta actuació, que ha suposat una inversió de 109.941,53 euros, s'ha substituït l'antic paviment, que pel seu deteriorament dificultava la pràctica esportiva, per un sistema esportiu d'àrea elàstica i fusta multicapa.

Està previst, en els propers mesos, dur també a terme la substitució del paviment del Pavelló Galatzó, amb el mateix tipus de sòl que a Son Ferrer.

Una altra de les millores que s'han realitzat ha estat la instal•lació de cobertes per a les grades de camps de futbol i de rugby. Concretament, al camp de futbol del poliesportiu de Santa Ponça, al camp de rugby i futbol de Son Caliu, i al camp de futbol Julián Ronda de la Costa d'en Blanes.

Les obres, que han tingut un cost de 106.346,45 euros, han solucionat la necessitat de disposar d'un espai cobert per al públic que assisteix a les competicions i entrenaments en aquestes instal•lacions.

Per altra banda, s'ha realitzat el tancament perimetral del camp F7 i pista esportiva de Son Caliu, que ha suposat una inversió de 14.435,89 euros.

Finalment, s'ha dut a terme una substitució de focus projectors LED al camp de futbol del poliesportiu de Magaluf. Aquesta actuació, que ha suposat 40.000 euros de cost, forma part d'un pla d'inversió de l'Ajuntament de Calvià per substituir la il•luminació actual de tots els camps de futbol municipals per tecnologia LED. Aquesta tecnologia, a més de suposar un important estalvi d'energia, millora la qualitat de llum necessària per la pràctica esportiva.