Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā commemora el Dia Mundial dels Boscos

Divendres, 18 de març de 2022

CALVIÀ COMMEMORA EL DIA MUNDIAL DELS BOSCOS

Amb diferents activitats per conscienciar la població

Aquest proper dilluns, dia 21 de març, se celebra el Dia Mundial dels Boscos i per tal motiu l'Ajuntament de Calvià, a través del departament de Medi Ambient, ha organitzat una sèrie d'activitats.

El regidor de Medi Ambient i Transició ecològica, Rafel Sedano, explica que és una jornada que convida a la reflexió arreu del món, i Calvià se suma a aquesta reflexió amb actuacions educatives i informatives sobre els valors i la importància dels boscos. Sedano recorda que «més boscos implica més salut i qualitat de vida per a tothom. Incrementar la superfície dels boscos es fer créixer la vida, ajuda a millorar el clima i compensa la contaminació i la petjada humana, per tant, per mantenir la qualitat del planeta hem de reduir el consum de territori boscós i augmentar l'existent».

Aíxí, aquest dissabte, a les 10.30 h, al Casal des Capdellà, hi haurà el contacontes “El garrover de l'enamorada”, una rondalla de Pere Morey, a càrrec de Toni Rubio. El dilluns dia 21, a partir de les 16 h, a la Finca de Galatzó, es farà un “Bany de Bosc”, una manera de submergir-se en l'entorn natural per connectar d'una manera especial amb la natura. Finalment, el diumenge dia 27, es durà a terme una reforestació amb l'AMIPA de ses Quarterades.

L'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) commemora aquesta data des de l'any 1971, amb l'objectiu de conscienciar la població sobre la importància dels ecosistemes boscosos i els arbres, així com de la pèrdua de massa forestal del nostre planeta i de la necessitat de preservar els boscos com a pulmons per a la humanitat.

- Dissabte dia 19 de març, Contacontes El garrover de l'enamorada, al Casal des Capdellà. Inscripció prèvia a https://forms.gle/ZwhwoQzsQ2MQan9L7
- Dilluns dia 21 de març, Bany de bosc a la Finca Pública de Galatzó. Inscripcions a https://forms.gle/2qkNBotFGGMaRggZ8

Per més informació : mediambient@calvia.com