Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inici obres pantalles acústiques Son Caliu

Dimarts, 24 de maig de 2022

INICI DE LES OBRES DE LES PANTALLES ACÚSTIQUES DE SON CALIU

Aquest matí s´han iniciat les obres d´instal·lació d´unes pantalles acústiques al carril d´incorporació de la Ma-1 a Son Caliu que milloraran les condicions de vida de les persones que viuen a prop d´aquesta infraestructura viària que té una densitat diària de 13.000 vehicles. A l'acte hi han assistit la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; el conseller insular d'Infraestructures i Mobilitat, Iván Sevillano, i el tinent de batle d'Infraestructures i regidor de Son Caliu, Juan Recasens.

El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell va encarregar un estudi acústic detallat amb la consegüent redacció del projecte constructiu per posar les pantalles que ara es començaran a instal·lar. L’estudi acústic, que inclou un modelatge digital a partir dels plànols cartogràfics i una simulació numèrica a partir del programa CADNA. A més, les pantalles s’instal·laran entre perfils metàl·lics, disposats cada 4 metres, l’actuació i instal·lació de pantalles acústiques serà de 172 metres lineals.

El batle de Calvià ha agraït l'inici de les obres, recordant que es tracta d'una obra desitjada i reclamada pel municipi, especialment pels veïns i veïnes que veuran reduïda de forma important la contaminació acústica que pateixen, des que es va construir el carril d'incorporació en el seu moment.

Les obres, que du a terme l’empresa adjudicatària VOPSA,  tenen un finançament de 152.158,87 €, i la duració estimada de l’obra és de 4 mesos.

Declaracions del batle   Declaracions de la presidenta del Consell    Declaracions del conseller insular de Mobilitat

Nota de premsa del Consell de Mallorca