Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

'Calviā Encamina', per a persones desocupades

Viernes, 27 de mayo de 2022

Calvià ENCAMINA 2022-23

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ POSA EN MARXA UN PROGRAMA INNOVADOR, DIRIGIT A PERSONES DESOCUPADES DE LLARGA DURADA, QUE CONJUGA ORIENTACIÓ, FORMACIÓ I UN INCENTIU ECONÒMIC DE 1.800 EUROS

Projecte finançat per la Unió Europea - Next Generation EU

L'Ajuntament de Calvià, a través de l'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), en línia amb la seva aposta decidida i constant en la implantació de polítiques actives d'ocupació al municipi, inicia aquest mes de maig el programa “Calvià Encamina”. Es tracta d'una iniciativa emmarcada en la convocatòria de subvencions “SOIB Projectes territorials per a col•lectius vulnerables” per al període 2021-23, finançat per la Unió Europea – Next generation EU.

Aquest projecte, que té una durada màxima de 14 mesos, és innovador al municipi ja que comprèn la posada en marxa de tres accions: accions d'orientació i acompanyament a la investigació d'ocupació, a través d'itineraris integrats d'inserció, amb una durada màxima de 120 hores; un pla de formació superior a 100 hores en matèria d'idiomes i/o restauració, i les persones que hagin finalitzat satisfactòriament ambdues accions podran percebre un incentiu econòmic de 1.800 euros.

Les actuacions derivades d'aquesta convocatòria s'adreçaran als col•lectius vulnerables, és a dir, a les persones que tenen especials dificultats d'accés al mercat de treball, en concret persones de 30 anys o més, desocupades de llarga durada, que hagin estat en situació de desocupació durant 12 mesos dins dels 18 mesos anteriors al moment en què s'iniciï la seva participació al projecte.

Les persones interessades podran apuntar-se al SOIB, en un enllaç creat per a aquest efecte a la seva pàgina web, posteriorment passaran un procés d'acollida i selecció que determinarà el grup final de persones participants. Està previst que un màxim de 21 persones finalitzi el programa. Per part seva, l'IFOC ha habilitat a la seva pàgina web www.ifoc.es/contigo un enllaç per facilitar tot el procés inicial.

Totes les activitats d'orientació i formació es faran a les instal•lacions de l'IFOC a Palmanova.