Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Tsitsipas s'alįa amb el trofeu a Santa Ponįa

Dilluns, 27 de juny de 2022

IMATGES DE LLIURAMENT DE PREMIS DEL TORNEIG MALLORCA CHAMPIONSHIPS 2022

    

    

Stefanos Tsitsipas col·loca el seu nom amb el de Daniil Medvedev al palmarès del Mallorca Championships. El tennista grec es va imposar a Roberto Bautista en una igualada final que es va resoldre, després de dues hores i mitja de durada, al tie-break del tercer set (6-4, 3-6, 7-6[2]).
El No.6 mundial va tancar una gran setmana al Mallorca Country Club conquerint el seu primer títol ATP sobre herba. L'atenès, que partia com a segon cap de sèrie, atresora ja nou entorxats a la seva carrera i el de Santa Ponça (Calvià) és el segon d'aquest any després d'haver-ho aconseguit al Masters 1000 de Montecarlo.
La seva experiència aquesta setmana: “Veig Mallorca estabilitzant-se com a torneig al calendari ATP i espero realment poder venir cada any. La ubicació és espectacular. No hi ha millor lloc que Mallorca per jugar just abans de Wimbledon”.
DOBLES
Rafael Matos i David Vega van inscriure els seus noms al palmarès de dobles del Mallorca Championships després d'imposar-se, en una igualada final, a l'uruguaià Ariel Behar i a l'equatorià Gonzalo Escobar (7-6[5], 6-7[6] i 10- 1).
El matx, de dues hores i 22 minuts de durada, va servir perquè la dupla formada pel brasiler i l'espanyol succeeixi l'italià Simone Bolelli i l'argentí Máximo González com a guanyadors de la primera edició.

(Extractes de la nota de premsa de Mallorca Championships)
(Imatges: Mallorca Championships i Ajuntament de Calvià)