Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Activitats a la Setmana Europea de la Mobilitat

Setembre de 2022

CALVIÀ PARTICIPA EN LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT PER PROMOURE HÀBITS SALUDABLES I REDUIR LA CONTAMINACIÓ

La Diada de la Mobilitat tindrà lloc diumenge 2 d'octubre amb la celebració d'activitats per a totes les edats

Per més informació i per apuntar-vos a les activitats que necessiten inscripció prèvia o per sol·licitar el berenar infantil clicau damunt aquest ENLLAÇ

Calvià participa, un any més, en la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM), amb tot un seguit d'activitats gratuïtes per a totes les edats, organitzades pel departament de Medi Ambient i Transició ecològica de l'Ajuntament, que tindran lloc des del 16 al 25 de setembre.
El regidor de Medi Ambient, Transició ecològica i Memòria Democràtica, Rafel Sedano, anima a la ciutadania de Calvià a participar d'aquesta setmana que, recorda, està plena d'activitats per a totes les edats i tots els públics, i obertes a tota la gent. Sedano destaca que «L'objectiu principal és el de sensibilitzar i enfortir la conscienciació sobre un sistema de desplaçaments que sigui sostenible, eficient, segur i més amable, en benefici de tothom».
Les activitats arrenquen divendres 16 de setembre i finalitzen diumenge 2 d'octubre amb la celebració de la Diada de la Mobilitat, com a acte central de la SEM, al Centre Municipal de Serveis de Palmanova.

Divendres, 16 de setembre
17.30h Sortida nocturna a peu al Mirador de n'Alzamora des del Coll de sa Creu, amb la col·laboració del Club de Montaña Yais. El lloc de trobada és l'aparcament municipal de l'Ajuntament de Calvià. (Amb inscripció prèvia)

Dissabte, 17 de setembre
11.30h Contacontes La bruixa que anava en bicicleta, a càrrec de l'IMEB, Institut Municipal d'Educació i Biblioteques, al Casal des Capdellà.
Diumenge, 18 de setembre
18.00h a Sa Societat de Calvià, cinema amb la projecció de la pel·lícula Bikes, una producció d'animació infantil que va ser nominada als Goya com a millor pel·lícula d'animació l'any 2018. (Opció de sol·licitar prèviament un berenar infantil gratuït)

Dijous, 22 de setembre
19.00h Dia sense cotxes, bicicletades als centres educatius.

Diumenge, 25 de setembre AJORNADA AL 2 D'OCTUBRE
Diada de la Mobilitat, al Centre de Serveis Municipals de Palmanova
9.30h Sortida ciclista al Mirador del Toro, amb la col·laboració del Club Ciclista de Calvià. (Amb inscripció prèvia)
10.00h Sortida Nordic Walking a Punta Negra, amb la col·laboració de Nordic Walking Palma. (Amb inscripció prèvia)
10.30 Inici de la Diada, amb un circuit d'Educció Viària per a infants, jocs i vehicles reciclats Lila, música en directe, jocs de psicomotricitat, exposició de vehicles elèctrics (patinets, bicis i motos), exposició de la mobilitat i contacontes (a les 11 i a les 12h, amb la col·laboració de Món de Colorins).