Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

La 1a ediciķ de Be Calviā arriba a Santa Ponįa

Dimecres, 15 de maig de 2024

LA I EDICIÓ DE BE CALVIÀ ARRIBA A SANTA PONÇA

Es tracta d'una experiència gastronòmica amb una varietat gran de beures i plats locals, acompanyada de música en directe

L'Ajuntament de Calvià dona suport institucional a Be Calvià, la fira de gastronomia i productes locals, que se celebra d'aquest dijous 16 fins al diumenge 19 de maig a Santa Ponça. La inauguració serà aquest dijous a partir de les 13 h. L'esdeveniment, organitzat por AgenciaCom i Unisport Consulting, es basa a oferir una experiència culinària i musical en la plaça de la Pinada.

La fira tendrà vuit casetes que oferiran una varietat ampla de beures, des de refrescs i cerveses fins a vins i sucs naturals, així com dotze expositors en què els visitants podran tastar propostes culinàries vàries, des de plats tradicionals com paelles i pa amb oli fins a opcions modernes com hamburgueses, pizzes i salsitxes elaborades amb productes locals.

Endemés, cada dia de la fira hi haurà programació musical amb Dj Julito, Miquel Font, Stefano Munari, T-Mark. Be Calvià compta amb el patrocini oficial de San Miguel, i el suport institucional, a més a més de l'Ajuntament de Calvià, de la Fundación Calvià, Puig i Viajes Kontiki. Uns altres patrocinadors són Herbes Túnel, Net Palma i Ni Foc Ni Fum.