Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Normatives per a pantalles durant l'Eurocopa 2024

 

CALVIÀ ESTABLEIX NORMATIVES PER A PANTALLES DURANT L'EUROCOPA 2024

L'Ajuntament regula la instal·lació i orientació de pantalles per garantir la convivència i seguretat durant la competició

La Policia Local de Calvià reforçarà la presència en els partits clau, com ara a Magaluf diumenge perquè juga Anglaterra

Durant l'EUROCOPA 2024, que es duu a terme del 14 de juny al 14 de juliol, l'Ajuntament de Calvià ha establert regulacions estrictes per a la instal·lació de pantalles de TV tant a l'interior com a l'exterior dels establiments públics. Aquesta mesura obliga a obtenir un permís per iniciar i exercir l'activitat, així com a presentar la documentació corresponent sobre el precinte del limitador sonomètric, si escau.

En un ban emès avui pel batle, Juan Antonio Amengual, s'emfatitza la importància de complir amb les normatives locals relacionades amb el control del renou a Calvià. Els responsables d'establiments amb àrees a l'aire lliure tenen l'obligació de gestionar adequadament els nivells de renou generats durant les hores de funcionament. Les pantalles i televisors han d'orientar-se cap a l'interior dels establiments per evitar aglomeracions en espais públics que puguin interferir amb el trànsit de vianants i rodat. A més a més, segons l'art. 30 de l'Ordenança Municipal de Renous, la instal·lació i l'ajustament d'equips i dispositius sonors en entorns domèstics han de respectar els límits acceptables per assegurar la convivència.

Els establiments públics, endemés, han de complir amb tota la normativa aplicable, com la Llei 7/2013, de 26 de novembre, de règim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats a les Illes Balears, l'Ordenança municipal de protecció del medi ambient contra la contaminació per renous i vibracions, i la de foment de la convivència.

A la mateixa línia de feina, la Policia Local intensificarà els esforços per garantir la seguretat de turistes i residents els dies amb partits clau, com aquells que involucren equips com Anglaterra. Segons el calendari de l'Eurocopa, diumenge Anglaterra competeix contra Sèrbia, per la qual cosa hi haurà més efectius policials a la zona de Magaluf.