Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Taxistes de vermell en suport a la Selecció

Dimarts, 9 de juliol de 2024

ELS TAXISTES DE CALVIÀ PODEN VESTIR DE VERMELL EN SUPORT A LA SELECCIÓ ESPANYOLA

En el marc de la celebració de l'Eurocopa 2024, l'Ajuntament de Calvià permetrà que els taxistes que vulguin animar a Espanya puguin vestir aquests dies, durant l'horari de feina, la camiseta vermella o l'oficial de la Selecció que dirigeix Luis de la Fuente, en substitució de l'uniforme habitual.

A partir d'avui dimarts i fins diumenge -quan es disputa a Berlín la final de l'Eurocopa- s'autoritza als conductors de vehicles d'autotaxi i els que ofereixen servei adaptat (euro-taxi) a optar voluntàriament per la camiseta de la Selecció Espanyola o qualsevol altra peça de roba de color vermell, "com a mostra de suport cap a l'equip espanyol". En tot cas, no és permès lluir publicitat explícita o dibuixos inadequats en la vestimenta alternativa, amb l'excepció del logotip oficial de la Selecció Espanyola. Endemés, no s'autoritza durant el servei l'ús de gorres, capells o altres peces de roba que tapin el cap.

L'adopció de la vestimenta alternativa és completament voluntària, i permet a cada conductor de taxi decidir si participa en la iniciativa. Les autoritats competents supervisaran l'acompliment de les disposicions establertes en aquesta autorització per assegurar que es mantengui el respecte i la imatge professional del servei d'autotaxi a Calvià.