Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Taller 'Pintures sense edat'

 

Dimecres, 10 de juliol de 2024

EL TALLER “PINTURES SENSE EDAT” APLEGA JOVES I GRANS EN UN VIATGE ARTÍSTIC AL PASSAT

Aquest pròxim divendres 12 de juliol d'11 a 13 h, en l'edifici del Parc Arqueològic del Puig de sa Morisca, es durà a terme el taller intergeneracional “Pintures sense edat”. Aquest esdeveniment oferirà l'oportunitat única perquè un grup de joves de 12 a 30 anys i persones de més de 64 anys descobreixin i experimentin l'art prehistòric.

Durant el taller, els participants utilitzaran els mateixos materials, tècniques i motius que els nostres avantpassats per a crear conjuntament un mural, fomentant així un espai d'intercanvi d'històries i experiències entre generacions.

Després s'oferirà als participants un refrescant i saludable batut de fruites, creant un ambient informal per a la conversa i convivència entre tots i totes.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la línia de treball intergeneracional impulsada per l’Ajuntament de Calvià, dins del Pla Estratègic d'Envelliment i Canvi Demogràfic. Amb aquesta activitat, es tancarà el projecte pilot "Jo t'aport, tu m'aportes", desenvolupat enguany entre joves i persones majors de cinc nuclis de població.

Els objectius d'aquest projecte pilot s'han centrat a fomentar la interacció i l'empatia entre generacions, erradicar l'edatisme, sensibilitzar la joventut sobre la soledat no desitjada que afecta la gent gran, i establir xarxes informals d'ajuda mútua.

L'activitat és de franc amb inscripció prèvia.
La inscripció a l'activitat es pot fer en aquest formulari.

Per a més informació contactau amb:

David Javaloyas
Coordinador de Programes públics del Parc Arqueològic del Puig de sa Morisca
971 13 92 18 - 699 26 53 39
djavaloyas@calvia.com