Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Campanya en favor de l'oci responsable

Dimecres, 10 de juliol de 2024

CALVIÀ I CONSELL DE MALLORCA ENGEGUEN UNA CAMPANYA EN FAVOR DE L'OCI RESPONSABLE I EL CIVISME

«Passa-t'ho bé amb respecte» aposta per la convivència de turistes i residents

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Calvià avancen en el compromís de consolidar Mallorca com a destinació de turisme responsable. Per a això promouen de forma conjunta la campanya «Passa-t'ho bé amb respecte». En els mesos que venen la campanya tendrà una visibilitat gran en espais públics del municipi. Serà visible a espais exteriors diversos, amb OPIS (Objecte Publicitari Il·luminat) i tanques a zones d'afluència màxima de persones. També hi haurà difusió mitjançant altres canals, com ara xarxes socials.

Durant la presentació de la campanya, el conseller de Turisme del Consell de Mallorca, José Marcial Rodríguez Díaz, ha remarcat que «el turisme responsable és més que un objectiu, és l'horitzó que ens marcam per garantir la convivència de turistes i residents. Hem de fer feina per conscienciar a tothom de la necessitat d'un comportament cívic a favor de la convivència i el respecte mutu».

Juan Antonio Amengual, batle de Calvià, ha apuntat que «és vital que les institucions col·laborem, anem de bracet en iniciatives com aquesta. Calvià és una destinació d'oci segur que camina cap a l'excel·lència. Si alguna cosa ens distingeix, i es reconeix en els mercats d'origen, és la qualitat. I això només pot mantenir-se amb l'impuls del civisme i la responsabilitat de turistes i residents».

La campanya emana del Compromís per un Turisme Sostenible de Mallorca, Pledge, presentat el mes de novembre passat i que aplega un nombre important d'entitats i institucions adherides: des de l'OMT fins a les administracions diferents de l'illa, tot passant per entitats privades, empreses i associacions d'índole diversa.

Una de les claus del Pledge és que, endemés de promocionar la marca Mallorca a l'exterior, també dur a terme accions des de dedins per arribar tant als visitants que ja són a Mallorca com als residents. El focus es posa sobre la protecció, la regeneració i la preservació de l'illa.