Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Participa Calvià

Participa Calvià: La ciutadania participa en el desenvolupament del municipi.

Què és una àrea de participació ciutadana? A l’Àrea de Participació treballam per connectar l’Ajuntament amb els calvianers i calvianeres. Som l’equip que facilita la participació activa de la ciutadania en la presa de decisions municipals i el desenvolupament del municipi, donam suport al desenvolupament de les associacions i el foment de la participació ciutadana, som responsables de crear espais i canals de comunicació entre la ciutadania i l’Ajuntament.

Què feim? Col·laboram amb la teva associació en les vostres activitats de tot l’any; Cercam i cream nous mecanismes per tal que et sigui més fàcil qualsevol gestió amb l’Ajuntament; Realitzam processos de consulta i participació ciutadana, per tal que la teva opinió es tengui en compte; T’ajudam a sol·licitar ajuts municipals i subvencions per a la teva associació o col·lectiu; Mantenim el sistema informàtic de participació de l’Ajuntament on les associacions teniu també el vostre espai.

Què volem? Volem que Calvià sigui un municipi construït per la ciutadania, comptant sempre amb la teva opinió, els teus coneixements i les teves idees. Així doncs, a més de consolidar l’activitat que ja fèiem a l’àrea, a Participació Ciutadana ens hem proposat que tots els calvianers i calvianeres puguin participar en tots els processos de l’Ajuntament.

Com ho farem? 

  • Escoltant les teves idees: amb una nova plataforma electrònica de participació directa: PARTICIPA CALVIÀ.
  • Compartint els nostres recursos: articulem un sistema participatiu de finançament de les activitats d’utilitat pública que es duguin a terme des de les associacions. L’Ajuntament de Calvià, mitjançant la Direcció General de Participació Ciutadana i Joventut, en compliment dels principis de publicitat, concurrència i objectivitat en la concessió de subvencions, convoca al BOIB 61 de 4 de maig de 2019 les Bases reguladores de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a projectes d'entitats veïnals per a l'organització de les festes d'estiu 2019, Nit de les ànimes/ Festa de Halloween 2019, Cavalcada de Reis i Foguerons 2020. Aquesta convocatòria està adreçada a entitats inscrites en el Registre Municipal d'Associacions Veïnals. El termini de presentació de sol·licituds és de deu dies hàbils a comptar des del dia següent a la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d’anuncis de la corporació i en la pàgina web de l'Ajuntament de Calvià. Termini presentació: 17 de maig de 2019 a les 14 hores. Annexes sol·licitud.
  • Fent ciutat amb la teva associació: continuarem el calendari d’esdeveniments populars i aprofundirem en activitats culturals i d’oci saludable.
  • Aprenent amb tu: celebrarem trobades amb col·lectius de tot l’Estat per aprofundir en pràctiques de cultura col·laborativa i participació horitzontal.
  • Tenint cura dels locals: farem reformes integrals a tots els locals gestionats per l’àrea que ho necessitin.
  • Oferint-te oportunitats de voluntariat i beques a través del nostre programa municipal.