Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

L'Ajuntament renova el conveni amb ASDICA

Dilluns, 10 de maig de 2021

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ RENOVA EL COMPROMÍS DE COL·LABORACIÓ AMB L'ASSOCIACIÓ DE PERSONES AMB DISCAPACITAT DE CALVIÀ (ASDICA)

La subvenció es destina al Projecte Grup de Joves i al servei de fisioteràpia

L'Ajuntament de Calvià ha renovat el compromís de col·laboració amb l'Associació de Persones amb Discapacitat de Calvià (ASDICA) per als propers 4 anys. El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el president d'ASDICA, Joan Venys, van signar el conveni que suposa una subvenció de 14.850 euros anuals.
El conveni té com a objectiu la realització d'un projecte d'activitats de temps lliure per a adolescents i joves residents en el terme municipal de Calvià, amb una capacitat diagnosticada igual o superior al 33%. Es tracta d'una iniciativa que es va posar en marxa fa 16 anys i per a la qual s'atorga una quantitat de 9.000 euros. Entre d'altres, realitzen activitats com teatre, batucada, zumba, clubs de lectura i sortides d'oci.

L'acord també inclou 5.850 euros per al servei de fisioteràpia destinat a socis i sòcies d'ASDICA que a causa d'una malaltia crònica necessitin regularment servei de fisioteràpia (servei que la Seguretat Social no cobreix passades les fases agudes de les malalties).
A més, es propicia un canvi de local a l'Associació que venia desenvolupant activitats al local del CREC de Son Ferrer per passar a realitzar-les en un altre local municipal ubicat també a Son Ferrer.
A l'acte de signatura han assistit també la tinenta de batle de Cohesió Social, Nati Francès; la regidora de Desenvolupament Social, M. Carmen Rojano, i la directora general de Desenvolupament Social, Cristina Gamundí.