Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Agenda cultura Calviā

 PROGRAMACIÓ CULTURAL DE CALVIÀ DELS MESOS  DESEMBRE-GENER-FEBRER

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS:

Presentació del llibre Els llinatges de Calvià (del segle XIII fins a l’actualitat), de Cristian R. Sánchez Curto (12/01/2024)

En aquest nou número de la col·lecció municipal «Valldargent» l’autor fa un estudi detallat dels llinatges dels habitants de Calvià d’ençà l’edat mitjana i fins als temps actuals, tot relacionant l’antroponímia amb les dinàmiques demogràfiques i socials que ha viscut el nostre territori.

 

 

 

 

 

Trash! (20/01/2024)

Producciones Yllana i Töthem s'uneixen per donar lloc a «Trash!», un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l'humor. L’acció es desenvolupa en un centre de reciclatge de fems, on quatre imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles a mesura que aquestes arriben al centre. Una reflexió sobre l’excés de consum de la nostra societat.

 

 

 

 

Concert grup CABRÓN (27/01/2024)


La banda mallorquina CABRÓN presenta el seu primer disc Se Fracasa. Un nou treball on la banda local més personal del panorama actual no perd la seva essència característica de la rumba rock i el funky, amb un so més actual però conservant l'actitud irreverent i personal de les lletres.

Artista convidat.

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

AGENDA DE CULTURA

Dins de la programació podem trobar-hi:

  • Teatre per a públic infantil, juvenil i adult
  • Teatre professional i amateur
  • Espectacles de dansa
  • Espectacles musicals
  • Concerts d'artistes locals i artistes nacionals
  • Concerts de l'Escola de Música i de la banda municipal
  • Exhibicions de l'Escola de Dansa i Interpretació
  • Mostra d'Expressió Artística escolar...

Aquesta programació es pot consultar a la pàgina web municipal i a la revista digital que edita el departament de Cultura. Per estar totalment informat/ada et pots suscriure a la nostra newsletter enviant un correu a cultura@calvia.com , i rebràs tota la informació al teu correu electrònic. Així mateix, Radio Calvià ofereix cada dijous a les 12h a la 107.4fm, informació de cadascún dels actes programats a la nostra secció cultural.