Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Escola de dansa

 JA DISPONIBLE TOTA LA INFORMACIÓ I MATRÍCULES PER AL PROPER CURS 2023 - 2024 DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE DANSA DE CALVIÀ 

 

 

Ballet 1: dilluns i dimecres 16.00-17.00h

Ballet 2: dilluns i dimecres 17.00-18.00 h

 

 

 

 

 

 

 

Urban 1: dimart i dijous 16.15-17.15 h
Urban 2: dimart i dijous 17.15-18.15 h
Urban 3: dimart i dijous 18.15-19.15 h

 

 

 

 

 

INFORMACIÓ I HORARIS ESCOLA MUNICIPAL DE DANSA DE CALVIÀ CURS 2022

Us deixam tota la informació relativa a cursos i horaris de l'Escola Municipal de Dansa de Calvià. 

Clicant a la imatge la trobareu ampliada. 

 

 

 

 

 


ESCOLA MUNICIPAL DE DANSA I INTERPRETACIÓ DE CALVIÀ

L'Escola Municipal de Dansa i Interpretació de Calvià neix al curs escolar 2007-2008, després de l'èxit que havia tengut com a extraescolar en els diferents col·legis públics del municipi, a càrrec de l'Estudi de dansa Mª Antònia Más.

Actualment les activitats de l'escola es duen a terme a la Sala Palmanova). A les classes, nins i nines des de 4 a 11 anys s'inicien en la dansa i/o interpretació, així com joves de 12 a 17 anys continuen amb la seva formació artística o s'animen a explorar un món desconegut que els atreu.

Durant el curs, els diferents grups participen en esdeveniments culturals i altres propis del municipi com a col·laboradors en activitats promogudes pel Departament de Cultura, com ara la celebració del Dia de la Dansa a Peguera o la participació a la Mostra de Teatre Escolar (TEC) que cada any esdevé entre els mesos d'abril i juny.

Treure la dansa i el teatre al carrer, allà on va sorgir, és un dels objectius de l'escola: donar visibilitat a un món que, en ocasions, queda allunyat de la vida quotidiana de la població i, sobretot, de la infància i joventut.

A l'estiu l'activitat continua amb l'Escola d'Estiu - Cultura Calvià - Dansa i Teatre", i es realitza al Casal de Peguera. Durant el mes de juliol,  l'alumnat gaudeix d'activitats lúdiques com manualitats i jocs grupals, alternant classes de dansa i interpretació, ja que són els pilars de la programació.

Calvià ha apostat per la cultura oferint una àmplia oferta des d'edats primerenques. Qui sap si la propera primera ballarina de la Companyia Nacional o el millor actor revelació poden sortir de Calvià...

Maria Antònia Más és l'actual directora.
Contacte: dansaesgenerador@gmail.com