Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Suport al comerē local a la temporada baixa

Dimecres, 15 de novembre de 2023

L'Ajuntament de Calvià fa una crida als residents per comprar al comerç de zones turístiques que resisteix obert a l'hivern

L'esforç de l'oferta complementària manté les zones en marxa després de la temporada alta

Video    Audio

L'Ajuntament de Calvià ha comunicat un missatge a la ciutadania per recolzar el comerç local, tant al dels nuclis de l'interior del municipi com al de les zones turístiques. Són aquests darrers els que ajuden a mantenir en marxa les zones de costa. El batle Juan Antonio Amengual ha recorregut Palmanova acompanyat del regidor de zona, Manuel Mas, i el responsable de Comerç, Benito Ferrer.

Amengual ha volgut reconèixer en públic l'esforç del comerç de les zones turístiques que roman obert: «són empresaris i treballadors que aposten per mantenir les zones vives, la seva feina serveix per convèncer hotelers i companyies aèries de la viabilitat de Calvià a l'hivern. Però a més es mantenen oberts per als nostres residents, que anim a sortir a comprar o a prendre un cafè o a dinar o sopar als nostres locals».

Mas, per part seva, com a responsable de zona de Palmanova-Magaluf, ha pres bona nota de les peticions dels comerciants relatives a obres de manteniment i millora de la via i el mobiliari urbà i que correspon emprendre en els pròxims mesos. «Poder xerrar amb ells cara a cara és la manera de saber què necessiten, actuar on ho demanin i plegats fer de Calvià un municipi millor i obert a l'hivern», ha dit.