Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Visita a l'Aula Jove a Es Generador

Calvià, 21 d'agost de 2019

EL BATLE DE CALVIÀ VISITA L'AULA JOVE DE JOVES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL QUE DUU A TERME DURANT EL MES D'AGOST I EN EL QUAL PARTICIPEN VUIT JOVES DEL MUNICIPI

Es tracta d'un servei ofert per l'Ajuntamernt de Calvià i gestionat per l'Associació de Persones amb Discapacitat de Calvià (ASDICA)

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha visitat l'Aula Jove, una activitat que es duu a terme a les instal·lacions d'Es Generador durant el mes d'agost i que està adreçada a joves de Calvià amb discapacitat intel·lectual d'edats compreses entre els 14 i els 30 anys.

L'Aula Jove és un servei ofert per l'Ajuntamernt de Calvià i gestionat per l'Associació de Persones amb Discapacitat de Calvià (ASDICA) dirigit a oferir a les persones participants un espai de temps lliure i gaudi de l'oci, per a això es programen activitats variades i de caràcter lúdic: tallers, jocs, excursions i activitats aquàtiques. Moltes de les activitats es realitzen fora de l'aula per trencar amb la dinàmica habitual del curs escolar.

Enguany participen vuit joves del municipi que compten amb el suport de dues monitores especialitzades amb una àmplia experiència en l'atenció a joves amb diferents capacitats. L'Aula Jove té com a objectius principals oferir un espai de respir a les famílies, dinamitzar l'oci dels i les joves participants, i promoure l'autonomia i el manteniment dels hàbits ja adquirits.

Durant la visita, hi ha hagut una explicació de les activitats que es realitzen, i s'han compartit alguns jocs amb les monitores i joves participants. Juntament amb el batle, també han assistit a la visita la primera tinent de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francès; la regidora de Desenvolupament Social, Infància i Gent Gran, Mari Carmen Rojano; i el regidor de zona de Son Caliu i cinquè tinent de batle de Serveis Generals i Infraestructures, Juan Recasens.