Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Obertes inscripcions Galatzķ Trail de 21 novembre

Divendres, 9 de juliol de 2021

Galatzó trail obre les inscripcions de l'edició 2021

• L'esdeveniment esportiu es farà el 21 de novembre a Calvià
• 1000 places per una de les proves de trail running més importants de les Illes Balears
• L'esdeveniment inclou 3 curses de muntanya: Legend (43 k) Half (23 k) i Kids

Divendres 9 de juliol s'obren les inscripcions per participar en la GALATZÓ TRAIL, un esdeveniment de trail running que tendrà lloc el 21 de novembre de 2021 en la Finca Galatzó de Calvià, Mallorca.

La Galatzó Trail ha aconseguit en tan sols 2 edicions, consolidar-se com un dels esdeveniments de trail running més demandats de les Illes Balears. Uns espectaculars recorreguts que transcorren íntegrament per la Finca pública de Galatzó (Serra de Tramuntana) i un ampli catàleg de serveis per als atletes, han estat claus en la popularitat de l'esdeveniment entre participants locals i estrangers. Actualment, gairebé el 40% de les inscripcions arriben de diferents punts d'Europa.

3 DISTÀNCIES I LIMITACIÓ DE PARTICIPANTS
La prova, en l'edició de 2021 comptarà amb 3 carreres: l'exigent i espectacular LEGEND (+43 km); la HALF (+23 K), una carrera ideal per a enfrontar-se a la llarga distància en trail, i la KIDS (carrera infantil).

L'entorn en el qual transcorre la prova, les senderes de la idíl•lica Finca pública de Galatzó, fan necessària la limitació de participants en aquesta mena d'esdeveniments, així l'organització posa a la venda únicament 800 places distribuïdes entre les carreres LEGEND i HALF, i 200 més destinades a la carrera infantil, que tindrà lloc un dia abans.

EXPECTACIÓ I PREVISIÓ DE 'SOLD OUT'
La carrera ha generat gran expectació, entre d'altres raons, a causa de la suspensió de l'esdeveniment en 2020 per mor del COVID-19. L'organització preveu esgotar les inscripcions com en les dues edicions anteriors. Les inscripcions estaran a la venda a partir d'aquest pròxim divendres 9 de juliol, amb preus de sortida que van des dels 25 euros per a la HALF als 35 euros de la LEGEND.

RECORREGUTS
L'organització, en col•laboració amb atletes locals, han dissenyat uns circuits amb un triple objectiu:
- Crear una visió única de la finca i, per tant, de la Serra de Tramuntana
- Oferir un veritable repte per a les persones participants, amb l'ascensió a dues de les mítiques muntanyes que se situen en la zona: Mola de s'Esclop i el Puig de Galatzó
- Garantir una prova 100% de muntanya

Recorregut Galatzó Legend (43 km): es tracta d'un espectacular i exigent recorregut en el qual els participants hauran de coronar dos cims emblemàtics, les muntanyes de la Mola de s'Esclop (927 metres) i el Puig de Galatzó (1.027 metres).

Recorregut Galatzó Half (22 km): es tracta d'un recorregut que parteix igualment de Es Capdellà i circula per alguns de les senderes que connecten la finca. Els participants s'enfrontaran a cotes superiors als 600 metres en un circuit divertit i 100% muntanyenc.

ELS SERVEIS
L'organització de la Galatzó Trail pretén que tant participants com acompanyants gaudeixin d'una experiència d'esdeveniment excepcional. Per això assegura un catàleg de serveis que inclou entre altres els següents: activitats paral•leles, transport, animació durant la cursa, camiseta finisher, medalla finisher, cronometratge, avituallament durant la carrera i a meta, dutxes, vestuari, servei mèdic i de fisioteràpia, cerimònia de lliurament de premis i altres sorpreses; mentre que les persones guanyadores rebran un trofeu i un kit de regals.

L’ORGANITZACIÓ
Fundació Calvià 2004 i l'Ajuntament de Calvià, a través del Institut Calvianer d'Esports (ICE) i amb la col•laboració de la Fundació Mallorca Turisme i l'Associació Hotelera de Peguera i Cala Fornells, organitzen aquest esdeveniment amb dos objectius:
• Posar en valor un dels principals actius del patrimoni natural del municipi de Calvià per mitjà de la realització d'un esdeveniment esportiu de primer nivell.
• Oferir una proposta d'interès local, nacional i internacional que serveixi per a provocar l'afluència d'esportistes al municipi en temporada baixa.

Més informació́: www.galatzotrail.com
Contacte: ice@calvia.com