Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Subvenciķ a Radio Taxi Calviā

Dijous, 21 d'octubre de 2021 

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ ATORGA UNA AJUDA DE 100.000 EUROS A RADIO TAXI CALVIÀ

La subvenció va destinada a col·laborar en les despeses corrents de l'emissora que ha donat servei les 24 hores, els 7 dies de la setmana, en un any amb ingressos mínims per part dels seus associats i associades

L'Ajuntament de Calvià ha signat un conveni amb Radio Taxi Calvià per col·laborar en el pagament de les despeses corrents a les quals ha fet front la societat cooperativa l'any 2021. Amb la signatura d'aquest acord, l'Ajuntament li atorga una subvenció de 100.000 euros.
Ràdio Taxi Calvià, que agrupa 214 llicències del municipi, ofereix el servei de la central les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, per donar cobertura a les peticions de les persones usuàries que sol·liciten el servei d'un taxi, i ha seguit realitzant aquest servei afrontant, per tant, les mateixes despeses que a un any normal a Calvià, quan els ingressos per part dels seus associats i associades han estat baixos i no han pogut fer les aportacions habituals.
El batle, Alfonso Rodríguez Badal, que ha signat el conveni amb el president de Ràdio Taxi Calvià, Fernando Luengo, ha assenyalat que l'objectiu d'aquesta subvenció és la de promoure la reactivació de el sector que s'ha vist especialmnente afectat a causa de la Covid -19, en el marc de les ajudes al sector productiu.
L'any 2020 l'Ajuntament de Calvià i Radio Taxi Calvià ja van signar un conveni, en aquella ocasió l'ajuda va ser de 10.000 euros.
A l'acte de signatura de l'acord també hi ha assistit el tinent de batle de Serveis Generals i Infraestructures, responsable de Mobilitat, Juan Recassens, i la presidenta de l'Agrupació del Taxi de Calvià, María del Carmen Navarro.