Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Visita de treball a futur Museu Puig de sa Morisca

Dilluns, 21 de març de 2022

EL CONSELL DE LA INFÀNCIA I L'ADOLESCÈNCIA DE CALVIÀ VISITA EL FUTUR MUSEU ARQUEOLÒGIC DEL PUIG DE SA MORISCA

Un grup de consellers i conselleres del Consell de la Infància i Adolescència de Calvià han visitat el futur Museu Arqueològic del Puig de sa Morisca, en una jornada de treball.
Els infants i joves del Consell, han estat rebuts pel batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; la tinenta de batle de Cohesió Social, Nati Francés; la regidora de Desenvolupament Social, Infància i Persones grans, M. Carmen Rojano, i la regidora de Patrimoni, Francisca Muñoz, així com personal responsable del departament de Patrimoni de l'Ajuntament encapçalat per Manel Calvo.
L'objectiu d'aquesta visita era que poguessin donar la seva opinió sobre el futur museu, explicar què esperen trobar a un museu i com fer-lo atractiu per a nins i nines i adolescents. A partir d'aquí, han fet propostes que es traslladaran a les persones responsables del museu per a què les estudiïn i s'implementin en cas que sigui possible. S'han dividit en dos grups de feina, i les propostes han girat al voltant de "Un museu per a nosaltres" i "Jo vindria a un museu si...".