Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Festival Creaction Calviā 2022

     Agost 2022

CALVIÀ COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE LA JOVENTUT AMB LA CELEBRACIÓ DEL FESTIVAL CREACTION CALVIÀ 2022

L'esdeveniment, que tindrà lloc aquest dissabte, comptarà amb diferents activitats i actuacions musicals dels guanyadors del Musicalvià i dels DJ's de 40 Club Session

Amb motiu del Dia Internacional de la Joventut, el departament de Joventut de l'Ajuntament de Calvià ha organitzat el Festival Creaction Calvià 2022, que tindrà lloc aquest dissabte, 13 d'agost, al recinte firal del Molí de Santa Ponça.

La tinenta de batle de Participació i Joventut, Marga Plomer, ha assenyalat que «recuperam així un festival tradicional de Calvià per a la nostra joventut després de la pandèmia, amb l'objectiu de tornar-nos a trobar, compartir experiències i gaudir del talent jove que tenim al nostre municipi». Plomer ha afegit que «Calvià és un municipi de referència pel que fa a la implicació de la joventut en la cultura i en els esports. Aquest festival era un punt de trobada de referència per a molts joves, músics, skaters, que era necessari recuperar després de la pandèmia. Des de l'Ajuntament hem escoltat i d'aquí ve la recuperació del Festival Creaction, un festival consolidat que de segur serà un èxit un any més».

L'esdeveniment, que comptarà amb diverses activitats, tindrà la música com a eix principal que començarà a les 19 h amb les actuacions dels guanyadors del concurs de joves talents Musicalvià 2022: Twelve, Gernika, MCK, Brish, Bosc i 7 Pisos. A les 22 h les actuacions musicals seguiran amb la 40 Club Session que comptarà amb les actuacions de diferents DJ's dels 40 Principales com Cristian San Bernardino, Tapo y Raya, Gaspar Sampol i Jesús Taltavull.

El recinte firal obrirà les seves portes a les 18.30 h amb activitats de rocòdrom, pole fitness, surfskate i hi haurà punts de pintura corporal, mural en viu i decoració de gorres i ventalls, així com atraccions inflables, zona de mercadet i bar.

De forma paral·lela, al skatepark hi haurà una competició de scooter, a càrrec d'APRoller, i de skate, a càrrec de Kingdom i Shine. A les 21.30 h hi haurà el lliurament de premis de scooter, i a les 23.30 h el de skate, a la mateixa pista del skatepark.