Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā, destinaciķ MICE

Divendres, 17 de novembre de 2023

EL BATLE DE CALVIÀ REAFIRMA EL POTENCIAL DEL MUNICIPl DAVANT PROFESSIONALS DEL TURISME: «EL NOSTRE ÚNIC LÍMIT ÉS LA IMAGINACIÓ»

L'esdeveniment MICE analitza les possibilitats que ofereix el turisme de reunions, incentius, conferències i exposicions

Calvià s'ha mostrat com a destinació MICE (turisme de reunions, incentius, conferències i exposicions) davant professionals del sector en una trobada celebrada avui divendres a la Sala Palmanova del municipi. «Calvià és un municipi 365, amb la tendència a romandre obert tot l'any, i amb un teixit econòmic que l'ha situat en el lideratge espanyol de destinacions de sol u platja. Però, alhora, amb la voluntat d'aportar molt més. El nostre únic límit és la imaginació», ha dit davant els participants el batle Juan Antonio Amengual.

El batle ha recordat que Calvià és la «destinació perfecta» per a aquest tipus de turisme que aplega feina, activitats professionals i personals: «cada vegada són més els quals trien Mallorca en general i Calvià en particular per als seus esdeveniments». Al ja conegut atractiu del municipi, Amengual ha sumat el dels professionals que fan feina en el turisme: «el nostre és un municipi d'oferta nombrosa i diversa, d'instal·lacions públiques i privades, d'emprenedors imaginatius que es renoven constantment, de geografia espectacular i entorn de mar i muntanya, de patrimoni cultural… I amb un actiu humà immillorable, totes les persones que fan feina en hostaleria, serveis i oferta complementària i que són el nostre valor més bo i garantia de turisme de qualitat a l'alçada dels estàndards més elevats».

L'esdeveniment professional orientat al turisme MICE, en el qual hi ha col·laborat l'Ajuntament de Calvià en l'organització, ha comptat amb intervencions de: Jordi Planas (Innovation Manager de Somos Experiences); Elena Altemir (directora de Sostenibilitat de SITE Spain i CEO en NOS03); Óscar García (soci fundador de Forum Business Travel); i Juan Miguel Caldentey (CEO en Maximice). L'acte ha estat moderat per Alessia Comis (delegada d'OPC Balears i CEO en Pidelaluna Events).