Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

La pista d'Atletisme estrena paviment

Divendres, 12 d'abril de 2019

NOU PAVIMENT DE LA PISTA D'ATLETISME DE MAGALUF

La instal·lació torna a obrir les portes el 13 d'abril
Nombrosos clubs estrangers faran servir la pista entre els mesos d'abril i maig
La selecció espanyola de relleus 4x100 entrenarà a final de mes a la instal·lació

El nou paviment blau ja és protagonista de la pista d'atletisme de Magaluf. Les obres de substitució del paviment es donen pràcticament per finalitzades després de dos mesos i mig i el traçat calvianer llueix com un dels millors d'Espanya. El sportflex Super X 720 K35 de Mondo ha canviat l'aparença i les prestacions d'una instal·lació que espera ja a importants atletes del panorama nacional i internacional. El 13 d'abril s'obrirà el sintètic.
Per estrenar

La pista d'atletisme de Magaluf rebrà en els propers dies a grups d'atletes que podran estrenar el seu nou acabat. El paviment instal·lat proporciona la combinació ideal de retorn d'energia, comoditat, seguretat i durabilitat, amb el que resulta perfecta tant per entrenar com per competir. La remodelació es va iniciar a finals de gener i es va fer necessària a causa del gran desgast i enduriment que va patir l'anterior paviment, i que finalment va provocar la presentació d'esquerdes que perjudicaven la subbase de l'anell de 400 metres.
Actiu turístic
Les primeres reserves internacionals han tardat molt poc a arribar. La nova pista ha aconseguit atraure atletes de tot Europa que han vist a Magaluf el lloc ideal per a realitzar els seus camps d'entrenament. En total s'espera l'arribada de 624 esportistes repartits en 31 grups, els pioners ja des del passat 4 d'abril.
Entre les peticions d'ús de la pista, destaquen les d'equips i clubs internacionals de països com el Regne Unit, Alemanya, Luxemburg, Suècia, Bèlgica, Àustria, Letònia o Finlàndia.
Actiu socio esportiu local

La pista d'atletisme és un dels equipaments esportius del municipi preferits pels esportistes locals i sens dubte, la substitució del paviment és una gran notícia per al sector esportiu local. Entre altres dades que confirmen aquesta afirmació destacam que 10 clubs locals de disciplines relacionades com l'atletisme, les curses per muntanya o el triatló utilitzen la pista de forma continuada per dur a terme els seus entrenaments de qualitat, les seves escoles d'atletisme infantils o els seus test previs a les competicions. A més, la pista compta amb un gran nombre de persones abonades que gaudeixen de la instal·lació durant tot l'any.
Selecció espanyola
La selecció espanyola sub-23 i sub-20 femenina i masculina de relleus 4x100, també han confirmat la seva reserva per entrenar al traçat calvianer, fet que posa en relleu el salt de qualitat que ha donat la instal·lació per col·locar-se com una de les millors d'Espanya.

Web: www.calviadeportes.com
Mail: ice@calvia.com
Facebook: https://www.facebook.com/icecalvia/