Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Millores i novetats a l'Arxiu municipal

Dimecres, 30 de juny de 2021

L’Arxiu Municipal de Calvià amplia els serveis i renova el seu mobiliari

L’Arxiu Municipal de Calvià amplia els serveis d’accés a la documentació amb la consulta telemàtica de la documentació que es troba digitalitzada. En el primer semestre de 2021 s’han atès més de 600 sol·licituds, tant presencials com telemàtiques. Es pot sol·licitar aquest servei per correu electrònic o per cita prèvia (https://citaprevia.encolate.es/calvia/reservation), si s’ha de fer una consulta presencial.
El projecte de digitalització de la documentació, iniciat l’any 2013, permetrà arribar aquest any als 11.300 expedients d’obres majors digitalitzats. Un projecte que està finançat en part pel Consell de Mallorca, per una línia de subvencions per a organització d’arxius municipals que convoca la institució insular. A més, en els propers mesos estarà disponible a la web municipal un visor geogràfic que permetrà a ciutadania i professionals poder conèixer les llicències urbanístiques concedides.
Finalment, l’Arxiu Municipal de Calvià ha ampliat i millorat el seu equipament amb l’adquisició de material informàtic, una pantalla per visualitzar la documentació digitalitzada, mobiliari per dipositar plànols i maquinària per garantir la conservació ambiental del dipòsit. Aquestes millores també han estat finançades en part pel Consell de Mallorca dins de la línia de subvencions del fons municipal d’inversions per a equipaments culturals.

Arxiu Municipal de Calvià
Carrer de Julià Bujosa Sans, batle, 1
Tel.: 971 139 153
A/e: arxiu@calvia.com