Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Renovaciķ del conveni 'Calviā, hivern europeu'

Dimecres, 13 d’octubre de 2021

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ RENOVA L'ACORD AMB L'ASSOCIACIÓ HOTELERA DE PEGUERA I CALA FORNELLS PER DESENVOLUPAR EL PROGRAMA DE DINAMITZACIÓ TURÍSTICA CALVIÀ, L'HIVERN EUROPEU DURANT LA TEMPORADA MITJANA I BAIXA A CALVIÀ

Per reprendre, impulsar i donar continuïtat a aquesta eina desestacionalitzadora, s'ha decidit incrementar la dotació econòmica del programa pel que fa a la darrera edició i avançar-lo al mes d'octubre

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, acompanyat de la regidora de la zona Olga Granados, ha signat la renovació de l'acord de col•laboració amb el president de l'Associació Hotelera de Peguera i Cala Fornells, Antonio Mayol, per a la gestió del programa Calvià, l'Hivern Europeu durant aquesta propera temporada mitjana i baixa.

L'objectiu principal del programa és desestacionalitzar l'activitat turística i dinamitzar l'activitat econòmica en els mesos de menor afluència turística, contribuint així a una millora de l'ocupació laboral de Calvià. Amb la signatura d'aquest acord, es pretén dinamitzar la zona de Peguera i Cala Fornells a través d'excursions i diferents activitats de caràcter gratuït per a les persones que visiten la localitat.

Calvià, l'Hivern Europeu es va iniciar el 1992 i s'ha desenvolupat ininterrompudament des de llavors, a excepció de l'hivern passat a causa de la pandèmia. A causa de la conjuntura actual, i amb la intenció de reprendre, impulsar i donar continuïtat a aquesta eina desestacionalitzadora, s'ha decidit incrementar la dotació econòmica del programa pel que fa a la darrera edició (2019-2020) en un 28,29% i avançar-ho al mes d'octubre. Es durà a terme durant set mesos, de manera que el programa estarà vigent fins al proper 30 d'abril de 2022.

La programació inclou activitats variades com excursions, visites guiades, tallers, concerts, visites a esdeveniments, i altres activitats especials. L'Ajuntament pretén impulsar l'activitat turística alhora que es posa en valor el patrimoni natural, històric i cultural del municipi. D'altra banda, i per a una millor difusió de les activitats, s'informa als touroperadors i agències de viatges que operen en el municipi de la realització del programa i dels esdeveniments organitzats.

Challenge Peguera-Mallorca 2021
Per altra banda, Peguera acull aquest proper cap de setmana la setena edició del triatló Challenge Peguera-Mallorca, un important esdeveniment esportiu internacional que s'ha consolidat com a destacada eina per promocionar el turisme esportiu i diversificar i allargar la temporada.