Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā a la fira turística de Madrid FITUR

Calvià, 18 de gener de 2022

CALVIÀ A LA FIRA TURÍSTICA DE MADRID FITUR

Calvià tindrà presència, un any més, a la Fira Turística de Madrid FITUR, amb l'estand habitual i l'assistència del batle, Alfonso Rodríguez Badal, acompanyat pel director general de Turisme i Litoral, Xavier Pascuet. En el marc de la Fira hi haurà diverses reunions de treball amb l'operador Jet 2, Segittur o amb els consultors d'Ideas 4 Change amb qui es treballa amb posicionament de productes i reputació del destí, entre d'altres.

Durant el transcurs de la Fira, assistiran a la reunió de la junta directiva de l'AMT (l'Aliança de Municipis Turístics, de la qual Calvià en forma part). El dijous al matí, Alfonso Rodríguez Badal, en qualitat de president de la Comissió de Turisme de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, entregarà, junt amb el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, els Premis SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins) que atorguen el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i la FEMP.

Al vespre, recollirà el Premi Q 2022 que l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha atorgat a Calvià per la seva aposta per la qualitat de les platges, essent el municipi amb un major número d'arenals certificats de tota Espanya. El lliurament dels premis tindrà lloc a la Galería de Cristal del Palau de Cibeles, durant la celebració de la Nit Q.

Així mateix assistirà a diversos actes, com el que va tenir lloc ahir de «Balears és futur: el nou turisme que liderarà la postpandèmia», en què la presidenta de les Illes Balears va presentar la nova llei turística balear, o al d'avui del Foro Exceltur, entre d'altres.