Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Candidatura Escoletes a UNICEF

Dimecres, 20 d'abril de 2022

Tres de les Escoletes municipals de Calvià presenten la seva candidatura com a centre referent a UNICEF

Les escoletes de Santa Ponça, Bendinat i es Molinet de Galatzó, presenten formalment la seva candidatura al procés de reconeixement com a centre referent en drets d'infància i ciutadania global concedit per UNICEF - Comité Español.
El reconeixement com a Centre Referent en Educació en Drets d'Infància i Ciutadania Global és un distintiu que atorga UNICEF Comité Español als centres d'Educació Infantil, Primària i Secundària, ja siguin públics, concertats o privats, reconeguts com a centres oficials pel Ministeri d'Educació i Formació Professional.
Aquest reconeixement es convoca bianualment, com a impuls a la capacitat dels centres educatius per utilitzar els drets de la infància com a instrument vertebrador d'una comunitat escolar que contribueix a la seva promoció i compliment, per tal de construir una ciutadania global basada en el gaudi d'aquests drets i de les responsabilitats que se'n deriven del seu exercici.
L'objectiu fonamental d'aquest reconeixement és situar la infància i els drets en un lloc destacat de la vida escolar, guiant-se pels principis d'inclusió, equitat, solidaritat i qualitat. De la mateixa manera, ha de contribuir a dotar l'ensenyament de les dimensions de globalitat i interdependència, característiques del món actual, i imprescindibles en la formació dels infants i adolescents com a ciutadanes i ciutadans globals.
Aquests tres centres del municipi de Calvià han fet les primeres passes en un procés permanent de millora i fa clara referència als drets de la infància en tots els seus àmbits.