Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Visita aparcament remodelat de Peguera

Dimarts, 13 de setembre de 2022

Visita a l'aparcament remodelat del carrer Olivera de Peguera, en el marc de les millores d'aquestes infraestructures que l'Ajuntament està duent a terme

Aquest matí s'ha fet una visita a l'aparcament del carrer Olivera de Peguera després de la reordenació que s'ha fet d'aquest espai, responent així a una petició veïnal, ja que provocava molèsties per les condicions en què es trobava.

A la visita hi han estat batle, Alfonso Rodríguez Badal; el tient de batle d'Infraestructures, Juan Recasens, la regidora de la zona de Peguera, Olga Granados; oi el regidor de Manteniment i Vies i Obres, Alfonso Molina, que han explicat la millora a la presidenta de l'Associació de veïns de Peguera, Juana María Mas Coll, i al president de l'Associació d'hotelers de Peguera i Cala Fornells, Antoni Mayol.

L'aparcament compta amb 33 places per a vehicles, a més de 2 places per a persones amb mobilitat reduïda, 2 per vehicles elèctrics i una zona d'aparcament per a motos.

La reforma, licitada per 217.533 euros, s'ha dut a terme tenint en compte criteris de funcionalitat, sostenibilitat, accessibilitat i eficiència energètica. Així, la zona de circulació s'ha cobert amb una capa d'aglomerat asfàltic, mentre que a la zona d'estacionament se l'ha dotat d'un paviment verd. Entre les places d'aparcament s'hi han col•locat parterres que permeten la recollida d'aigua. A més, s'ha millorat la xarxa de pluvials tant a l'aparcament com al carreró de vianants adjacent, millorant el drenatge de la zona. També s'han fet millores respecte a l'arbrat i a la il•luminació.

L'Ajuntament de Calvià ha dut a terme altres millores d'aquestes característiques a un aparcament de Costa de la Calma i de Son Ferrer.