Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Programa mixt de Formaciķ i Ocupaciķ

Dijous, 22 de setembre de 2022

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ COMENÇA EL PROCÉS D'INSCRIPCIÓ DEL PROGRAMA SOIB FORMACIÓ I OCUPACIÓ “PROJECTES MIXTS D’OCUPACIÓ I FORMACIÓ 2022” QUE PERMETRÀ LA CONTRACTACIÓ DE 50 PERSONES

Fins al dia 16 d’octubre estarà obert el termini d’inscripció de les ofertes de feina en el marc del PROGRAMA SOIB FORMACIÓ I OCUPACIÓ, Projectes Mixt d’Ocupació i Formació. Aquest programa, promogut pel SOIB, té un cost total 1.255.179,74 euros, amb una aportació per part del SOIB de 1.137.955,43 euros, finançat amb fons de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals i que pot ser cofinançada a través de la Unió Europea, mitjançant el Fons Social Europeu + per al període 2021-2027.

Projectes mixts d’Ocupació i Formació Són programes de formació dual, en la modalitat de formació en alternança, en els quals es combina formació teòrica i experiència pràctica al llarg del programa i en el marc del contracte de formació en alternança.

Hi ha dues línies d’ajuda:
Línia 1: per a joves de 16 a 29 anys, en situació de desocupació i amb inscripció al Sistema Nacional de Garantia Juvenil: Peó/na forestal, Guia d’itineraris de baixa i mitja muntanya i Entrenador/a condicionament físic en sala d’entrenament polivalent.
Línia 2: per a persones desocupades de 30 anys o més: Peó/na jardineria i Auxiliar Administratiu/va amb tasques d’atenció al client.Aquest programa pretén la contractació de 50 persones amb l’objectiu de millorar les aptituds i les competències professionals de les persones que hi participen, alhora que es duen a terme projectes d’interès general o social.

Per accedir als programes mixts d’ocupació i formació, les persones candidates hauran de reunir els requisits següents:
• Estar inscrit i en situació d’ALTA o suspensió com a demandant d’ocupació en situació laboral de DESOCUPAT/DA al SOIB
• Complir amb els requisits per l’accés al contracte de formació i aprenentatge en el marc dels programes públics d’ocupació i formació (article 11.2 i disposició addicional segona del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre)
• Complir amb els criteris d’accés exigits per a cada nivell del certificat de professionalitat (article 20 del Reial decret 34/2008)
• Complir amb els requisits d’accés detallats en el programa formatiu de la resta d’especialitats formatives programades al projecte.
• Estar inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i complir amb els requisits en el cas de la línia 1 de joves de 16 anys o més i menors de 30.

Les inscripcions s’han de realitzar a la pàgina web del SOIB
https://soib.es/alumnat-treballador-programes-mixts-soib-ocupacio-i-formacio/

El procés d'inscripció finalitzarà el diumenge 16 d’octubre de 2022 i el SOIB revisarà, en el moment de tramitar la contractació, que les persones seleccionades segueixen complint els requisits.