Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Colaboraciķ adquisiciķ caldera per orfenat Ucraīna

Divendres, 3 de febrer de 2023

CALVIÀ CONTRIBUEIX EN L’ADQUISICIÓ D’UN SISTEMA DE CALEFACCIÓ PER A L’ORFENAT DEL CENTRE REGIONAL DE HARKOV

La donació s’ha fet a través d’una subvenció a l’Associació mallorquina d’ajuda als refugiats d’Ucraïna (Amar Ucraïna)

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha signat un conveni amb la presidenta de l’Associació mallorquina d’ajuda als refugiats d’Ucraïna (Amar Ucraïna), Anastasia Kvach, per l’entrega de 18.000 euros de la partida destinada Cooperació Internacional, per a l’adquisisció d’un sistema de calefacció per a l’orfenat del centre regional de Harkov.

Aquesta actuació forma part d’un dels projectes de l’Associació a petició dels orfenats d’Ucraïna, que és el de subministrar de tres sistemes de calefacció: un per al Centre educatiu i de rehabilitació Solobovets, que pertany al Consell Regional de Khmelnytskyi; un per a la Llar d’infants número 2 de la Ciutat de Harkov, que ha estat transferit a la regió d’Ivanofranskivsk, a la ciutat de Vorokhta, i un tercer, que és el que s’ha adquirit amb l’Ajuda de l’Ajuntament de Calvià, per al Centre Regional de Harkov per al suport social d’infants i famílies “Harmony”, que ara es troba situat provisionalment en el poble de Baliv-Pidhirnyi.

Aquesta és la tercera cooperació internacional que fa l’Ajuntament de Calvià amb Ucraïna, després de l’aportació de 10.000 euros que va fer a través del Fons Mallorquí de Solidaritat, i de 3.000 euros, a través d’UNICEF.

A més, també a trvés dels Serveis Socials de l’Ajuntament, s’ha atès al municipi un total de 98 persones ucraïneses (33 famílies) que han fugit de la guerra, i que han rebut una atenció i suport integral.

El batle i la presidenta de l’Associació han mantingut una trobada en què també hi han estat la tinenta de batle de Cohesió Social, Nati Francés; la regidora de Desenvolupament Social, M. Carmen Rojano; la directora general de Desenvolupament Social, Cristina Gamundí, i Joan Prats, membre de l’Associació.